הפעם הראשונה ב - boardgame arena

הליגה

New member
הפעם הראשונה ב - boardgame arena

סוף סוף היה לי זמן היום לנסות את האתר. שיחקתי את stone age שאותו אני מכירה היטב כך שלא יהיו הפתעות. הכל הלך חלק עד לרגע שהייתי צריכה להאכיל את החברה. וכך זה נראה: תלחצי להאכיל את האנשים שלך איפה? תעשי confirm איפה? תלחצי על אחד המשאבים שלך כי אין לך מספיק אוכל אני לוחצת שום דבר לא קורה תעשי confirm איפה??? שום דבר לא קורה, לוחצת, דאבל קליק, גוררת. כלום! תעשי F5 אוו,, סוף סוף נפטרה הבעיה. היה אחלה, אבל בסוף הפסדתי.....

y י ר י ת

New member
על האתר הזה כתב מאיר אריאל

"גם מזה עוד אצטרך להיגמל,,,,,"

עברתי חוויה דומה עם פורטו ריקו

הכל היה סביר עד שהייתי צריכה לשלוח סחורה לוחצת על האוניה, אבל משום מה לא ראיתי בצד ימין את הסחורות אז לחצתי על הריבוע Plantation שוב ואז יצאה הודעה מהלך לא חוקי למזלי Notre Dam היה בסביבה ואחרי איזה חמש דקות של נסיונות הזויים הוא כתב "תלחצי על החבית!" וסופסוף מצאתי את התוצרת
מה שלא מנע ממני בהמשך לעשות טעויות... למשל במקום על קפה לחצתי על תירס.... או גרוע מזה - בחרתי בשלב של Settler כי מאד רציתי ליישב את האי... ואז בלי משים לחצתי על "לא תודה" במקום לבחור Plantation אאני ממש בטראומה
נראה לי שעוד מעט אשחק שוב פורטו ריקו רק כדי להחזיר את כבודי האבוד (דרך אגב השלישי שהיה בשולחן היה סבלני אבל זיכה אותי בנקודה אדומה)

notre dam

New member
לא קרה כלום

גם אם במשחק הראשון קצת מתבלבלים. בשני כבר לא ובשלישי אתה בכלל נהיה אלוף.

למעלה