הפעם- בעיה קיומית

adidas^

New member
הפעם- בעיה קיומית

כן חבר'ה, אחרי ההיסטריה מהמפגש , הגיע הזמן לחזור לבעיות הקיומיות של כולנו, והפעם שלי ושל משפחתי. אז ככה, אנחנו גרים בישוב בנגב, כידוע לכם, ובחורף פה, בעיקר בלילות- קר. לפעמים אפילו קר מאד. בתוך בתי הקרקע בישוב תנורים לרוב. לרוב זה אחים , שפועלים על נפט. כבר בערך 16 שנה אנחנו גרים פה, וכל אותה תקופה יש לנו שכנים שגרים מאחורינו, שהחליטו ללכת כנגד המוסכמות ולהתקין בביתם אח שפועל על עצים! כל חורף, בימים הקרים, הם מדליקים את התנור שלהם, והריח - זוועתי (בלי לציין בכלל את הנזק הסביבתי שבכריתת כל כך הרבה עצים) . אנחנו מרגישים באמצעו של אוהל בדואי או לפחות באמצע מדורת ל"ג בעומר. אני מבינה שהסוגיה הזו היא זרה לגמרי לכל אותם תל-אביבים/ גושדנים למניהם, אבל בכל זאת- מה אפשר לעשות?! הריח נוראי, ואחד גם הפסיק לבוא לבקר בחורף בגלל הריח. אי אפשר לבקש מהם להרוס את התנור מן הסתם, וגם בפעמים (המעטות) שאמרנו להם שזה מפריע לנו, לא זכינו לשום התייחסות עניינית. חשבתי בזמן האחרון על פעילות כגון סתימת הארובה או משהו כזה. מה דעתכם, חברי פורום יקרים? איך אפשר שהריח כבר יפסיק?? המצב בלתי נסבל!!

כמו שאמרת ../images/Emo4.gif ../images/Emo68.gif

את מוזמנת לנסות לפנות אליהם שוב. בצורה יפה. חבל להסתכסך איתם. אח הפועל על עצים, גורם לעשן רב, ואני מבינה את הסבל שלך. וזה גם כמובן מזהם את הסביבה. מאוד
אם לא יעזור לך לפנות אליהם בצורה יפה.. תמיד יש בית משפט לתביעות קטנות
נסי אבל לא להגיע למצב הזה. אפשר גם לברר עם עוד כמה שכנים, אם גם להם זה מפריע, תוכלו כולכם להתאחד ולפנות יחד. בהצלחה!

zimes

New member
איפה הבעיה?

אני, כל פעם שיוצאת מהבית הגלילי שלי, מתמוגגת מריח המדורה שעולה מרוב בתי התושבים. ומתחלחלת מריח הנפט בבודדים. רוצה להתחלף?

adidas^

New member
יש לי רעיון.

א. נפט בכלל לא עושה ריח. ב. בואי נחליף את השכנים!

למעלה