הפעם בלי מילה סקס....

felka

New member
הפעם בלי מילה סקס....

איזה משקה אתם אוהבים (אלכוהולי או רגיל): 1. בדייטים 2. בערב רומנטי 3. לבד בבית (בקיץ / בחורף) 4. על חוף הים 5. שאתם חולים (לא אלינו)

felka

New member
אני מנסה להשיג מחבר חומר ...

אם חשבתם משהו אחר אני מתכוון לXית המיטולוגית

שרשירית

New member
טעם החיים

איזה משקה אתם אוהבים (אלכוהולי או רגיל): 1. בדייטים - בירה/ייגר/קוקטיילים/וודקה רדבול 2. בערב רומנטי - בירה 3. לבד בבית (בקיץ / בחורף) - בירה 4. על חוף הים - בירה 5. שאתם חולים (לא אלינו) - בירה אבל... גם אם יאיימו עלי עם אקדח בראש לא אשתה ואפילו לא אטעם יין. בעעעעעאאאאאא - איכסה! ולא משנה אם הוא הכי טוב/יקר/ישן/איכותי/יבש/חצי/רטוב שיש- פויה.

felka

New member
סתם לידע כללי

יין יקר רק למבינים ... אני לא קונה יותר מ-60 ש"ח לבקבוק ומעדיף מבצעים... 3 ב-100 אבל רק בחניות יין לא בסופר. חס וכרפס. תגידי עם בירה בכל מקום לא מבאס טיפה ואם כבר איזו בירה?

felka

New member
אם את אוהבת בחורף משהו טעים

כל צפון אירופיים מכינים "גלינטביין" או גרמנים אומרים "Glühwein". זה יין חם עם קינמון, ציפורן וקליפת לימון מגורדת. מעולה בחורף. בחורף שעבר חגגנו בברלין היפה עד שלא יכולנו לקום...

../images/Emo48.gif לחיים:

1. אורגזמה. או משהו קרוב, בייליס למשל. 2. יין לבן חצי יבש. 3. חורף - קפה, סיידר חם עם תפוח מיובש ומקל קינמון, סחלב; קיץ - מים בעיקר 4. מים, לימונענע, מלכת הקיווי (ככה חברה שלי קוראת לי לפעמים בגלל איזשהו משקה מהכאמל) 5. תה. שלא נדע..

בוקר טוב

איזה משקה אתם אוהבים (אלכוהולי או רגיל): 1. בדייטים - בירה או יין לבן 2. בערב רומנטי - כנ"ל 3. לבד בבית (בקיץ / בחורף) - בירה או ליקר 4. על חוף הים - בירה או מיץ תפוזים 5. שאתם חולים (לא אלינו) - אקמולי

רק שיר

New member
TZ

בדייטים:
הפוך ערב רומנטי- בקבוק שלםשל יין אדום
לבד בבית : בקיץ, מים, בחורף תה ירוק חוף הים: מים חולה: תה רגיל

למעלה