הפעם באמת אקיים!

Gaius Octavius

New member
הפעם באמת אקיים!

יאללה, חוליה חלשה שוב. אותו קונספט טחון. עברה שנה, מותר. תכתבו את עשר להקות הפאוור האהובות עליכן פה. עשר. גם אם אתם 3 יח"ל, או, חס וחלילה, תימנים, אתם אמורים לדעת לספור עד 10.

McBlack

New member
../images/Emo9.gif

sonata arctica symphony x blind guardian edguy nightwish falconer avantasia masterplan angra dream evil

Musta Susi

New member
למה לא...

Blind Guardian Rhapsody \ Luca Turilli Sonata Arctica Stratovarius Edguy Dark Moor Iced Earth (קפצו לי
) Symphony X Nightwish Majestic

למה, לעזאזל?

באמת, עשינו את זה כבר פעם, אנחנו יודעים בדיוק אילו להקות יהיו פה, מי יעוף מתי, ומי יקח. למה לא לעשות חוליה חלשה אחרת? לבחור להקה ולעשות על האלבומים שלה? או איזה אלבום שלא הרבה שמעו עליו, שכולם יחליטו "לקנות" אותו, ואז לעשות על זה, וככה לאט לאט שאנשים יכירו פה יותר דברים?

Gaius Octavius

New member
אז תתקיים ותציע דברים כאלה!

הרעיונות יועלו בפני המועצה. מאחר ואני המועצה, יש סיכוי סביר להניח שהם יאושרו

Shusho

New member
אני מסכימה איתך :]

להתחיל מלהקות מוכרות פחות או יותר, כדי שכולם יוכלו לנסות להשתתף, ואח"כ לעבור לעוד כל מיני..

Itay Simons

New member
להלה

נייטוויש בליינד גארדיאן הלווין אדגאי קיואס סונטה סטיל אטאק טריון נחשב?
ראפסודי סימפוני X

בחייאת ראבק היה לי ממש

קשה למצוא 10...יש לי רק 8 Alogia Altharya Savatage Helloween Pegazus Nightwish Gamma Ray Falconer

בקטנה

בדקתי לך, זה 14 שמיעות מאז תחילת השנה במשהו כמו 9 שירים שונים זה למה אמרתי שהיה לי קשה מדי למצוא 10 ויש רק 8

טוווווב נווווווו

Blind Guardian Dream Evil Edguy Symphony X Savatage Stratovarius Rhapsody Twilight Guardians
At Vance Nightwish

Musta Susi

New member
כל דבר שמכיל את המילה Guardian בכל נטיותיו

אני חש צורך לנסות. יש לך המלצות מיוחדות?

הממ

הדיסק האחרון שלהם Sin-Trade הוא הכי טוב שלהם לדעתי, אבל תכלס גם השניים האחרים סבבה, קיצר, מה שאתה מוצא נפלא, והכי ממליץ להתחיל מסינטרייד

ShadowDweller

New member
שלי.. אממ, זה משנה באיזה סדר?!

Blind Guardian Dream Evil Edguy Symphony X Gamma Ray Stratovarius Rhapsody Sonata Arctica Nightwish Avantasia אממ.. כי לא עשיתי לפי איזה סדר מסויים.

ShadowDweller

New member
שיט../images/Emo122.gif

אין פה את הלווין! אני טיפשה! אני טיפשה! מחליפה את Stratovarius בהלווין!!!

Blade Of Fire

New member
אוקיי

מצטער על העברית אדגאי הלווין בליינד גארדיאן נייטוויש ראפסודי סונטה ארקטיקה האמרפול פיירווינד דרים איוול דריםטייל (אם אוואנטסיה נחשבים, אז הם במקומם)

למעלה