הפעם אני פה בתור שואל...

GiTaNiTo

New member
הפעם אני פה בתור שואל...

אני מעדיף אתכם ולא לשאול בפורום עם נערים בני גילי וזאת מכיוון שפה האווירה ממש ממש מעולה ושם יש קטילות ופשוט אי נעימות... יש לי חברה (9 חודשים) ואני ממש ממש אוהב אותה. אנחנו שונים בהרבה תחומים - זה אף פעם לא מפריע אבל לפעמים זה מתנגש (למזלי היא מאוד מבינה) אני - עצלן וביתי. לא אוהב לצאת, אוהב את הבועה שלי וחי חיים עצלניים ורגילים. אני יכול לישון בכל מקום, גם באמצע כיתה רועשת וגם באמצע רעידת אדמה קטלנית. היא - ביתית, אבל לא יותר מידי. היא בנאדם כזה שאוהב את הפינה שלו, כמוני. אבל אני גרסא יותר מוקצנת. מה הכוונה? הכוונה היא שהיא אוהבת לצאת לפעמים, במועדים מיוחדים - היא ספונטנית כזו, היא אוהבת לטייל, להנות מהחיים. אני מרגיש שאני "תוקע אותה" בבית - כי היא יודעת שאני לא אוהב לצאת והיא לא רוצה שנצא בכוח (ואני גם לא אשקר לה ואגיד לה שאני באטרף לצאת כשאני לא) מספיק לה גם שנהיה רק שנינו, לא משנה איפה ואם יצאנו או לא. אבל לי מפריעה העובדה שלפעמים היא כן רוצה לצאת - ובגללי אנחנו לא עושים כלום... יש פה מצב של ניגודים, וזה ממש מפריע... מה אתם חושבים שכדאי לעשות? כדאי שאנחנו נצא? אפילו שבשבילי זה סתם להגרר?

maybesure

New member
כנראה

שבשעות האלו רק אתה ואני פה
כל השאר עייפים מהמפגש הצעתי: להתחיל לצאת איתה, לפחות בחלק מהפעמים, להתעצל פחות, לשנות הרגלי סדר יום כדי שיהיו לך יותר כוחות לשמח אותה, גם אם בשבילך זה מאולץ. פשוט כי אם היא תשתעמם מאורח התנהלות כזה-היא לא תצליח לשרוד למרות האהבה, וחבל על הביחד שלכם שיילך לאיבוד בגלל זה. בכל זוגיות אנו עושים דברים שלא תמיד חביבים עלינו-למען בן/בת הזוג. זה לא עניין של פשרה, אבל עניין של התחשבות. האושר שלה מהבילויים הללו-ישרה גם עליך שמחה. מובן שעדיף לנסות להגיע להסכמה על בילויים שמתאימים לשניכם. לא משהו שאתה ממש ממש שונא לעשות. וגם לא לשקר ולומר שאתה באטרף לצאת-אבל לומר לה שמשום שאתה אוהב אותה-אתה תצא, כי חשוב לך שהיא תהנה, ותנסה גם להפתח להנאות האלו, כי החיים קצרים..וגם כי אולי תופתע ותגלה שבאמת כייף לך! סופ"ש מהנה

GiTaNiTo

New member
באמת, רק אנחנו היינו פה? ../images/Emo6.gif

את צודקת. אני לא הסכלתי על זה ככה... זה באמת עיניין של פשרה ופשרה זה חלק נורא חשוב בכל סוג של מערכת יחסים. וגם, זה לא שהיא רוצה לצאת למועדונים - היא רוצה פשוט ללכת לסרט וזהו, לא משהו מיוחד. זה גם נשמע נחמד אם פחות מתעצלים... תודה על התגובה שלך, עזרת לי מאוד!

Tully Is Here

New member
אני עם מייבי ../images/Emo13.gif

לפעמים בזוגיות צריך להתפשר ולעשות דברים שהחצי רוצה גם אם לא מתים על זה. אבל, וזה באמת אבל גדול, אם אתה כבר עושה את זה, אז מכל הלב. לא לצאת איתה ולהיות עם פרצופים כל הערב ולתת לה הרגשה שאתה שם כי אתה חייב. לבא בגישה חיובית של אני שם עם מי שאני אוהב ואני עושה טוב למי שאני אוהב וזה אמור לעשות טוב גם לי. עד כאן התובנות הקטנות שלי. שיהייה

GiTaNiTo

New member
תודה על התגובה שלך

אני כמובן לא הייתי יוצא עם פרצופים, אלא הייתי עושה הכל כדי לשדר שמחה ופשוט אנרגיות חיוביות. גם היא מתפשרת על דברים איתי - לא יצאנו ממש עד עכשיו כי היא יודעת שאני לא אוהב.. אז עכשיו הגיע הזמן.. תודה על התגובה
עזרת לי המון :)

ממש אין לי מה מהוסיף לדברים

החכמים שכתבו לך. מה שאתה כותב מזכיר קצת את בעלי ואני. אני יותר אוהבת בילויים ממנו. אז יוצאים לבלות מדי פעם והוא נהנה בכל זאת. גם אתה יכול להנות. נסה זאת...

GiTaNiTo

New member
תארתי לעצמי שהמצב יהיה דומה

למצב אחר של מישהי/ו פה. נחמד שאת ובעלך בכל זאת יוצאים ונהנים.... אני גם אאמץ את זה, הרי רע זה לא יכול להיות... תודה רבה לך :)

אתה ער בשעה הזו אז מה הבעיה

לצאת איתה לאיזה סרט או סתם לטייל בטיילת? קודם כל טוב שאתה מודע לבעיה שלך. אתה חסר אנרגיות וזה יעבור אתה צעיר בסך הכל בן 16? חמוד כל החיים לפניך. תעשה משהו שאתה אוהב ואז לא תרגיש שאתה סתם נגרר.

GiTaNiTo

New member
אני תמיד ער בשעה כזאת ../images/Emo9.gif

כן, אני מודע לבעיה הזאת - וגם היא, בגלל זה היא מבינה.. אני לא חושב שזנה יעבור כי אני כזה מאז שנולדתי, אבל אני לא אתווכח על זה כי אני לא צופה את העתיד. בסך הכל יש מעט מאוד דברים לעשות בחוץ (בשבילנו, כי אני לא אוהב לצאת למקומות מסויימים שבני נוער בגילי הולכים אליהם) אבל יש מקומות... וסרט בהחלט יכול להיות אופציה נחמדה גם בשבילי.. תודה רבה לך על התגובה

למעלה