הפעם אני ישאל! :)

MEIMIS

New member
הפעם אני ישאל! :)

הייתי בחתונה לפני כמה ימים והברמן שם לי אתם יודעים בכוסות כאלה של יין בזה הוא הכין קוקטיילים בכל אופן... הוא לקח כוס... שם קוביית קרח לקח ליקר אפרסק מזג לי 2 מנות ליקר אפרסק מילה ספרייט עד הסוף ושפך מיץ פטל... מה זה צריך להיות כאילו? מיץ פטל במקום גרנדין? יש למתכון הזה שם או שהוא סתם חירטט שמה.. דווקא יצא משובח..

סניפטר

New member
תראה ידידי

ברוב המקומות לא ישקיעו במשקאות הבר בגלל שבדרך כלל הבר הוא על חשבון הבית . הוא חירטט .

ofirgaon

New member
מסכים..

זה סתם אחד מהעובדים בקייטרינג שיש לו חוש טעם אז נתנו לו לעשות "קוקטיילים".. אם אתה רוצה תקרא לזה קוקטייל מיימיז.. חח =)

מנסיוני הקצר....

כשממש עבדתי כברמן - באירועים כאלה מכינים מה שמתאים, ולא כל כך חושבים על קוקטיילים מוכרים. בכלל כל העניין של מידות והדיוקים הקטנוניים של איך מכינים משקה זה או אחר תקף בעיקר בקורסים ולא הרבה מעבר לזה - לכל מקום ולכל ברמן יש השטויות שלו. באירועים כמו חתונות/ימי הולדת וכו´ יצא לי בעיקר להכין את הקוקטיילים הבאים -- "תכין לי משו טוב", "תביא לי משו מתוק לאשתי" והכי פופולרי -- "תעשה לי משו עם הירוק הזה כאן".
לדעתי זה הכי נחמד להמציא ולא לעקוב אחרי המתכונים הרגילים.

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...............

קראתי! וכולי שמחתי וצחקתי :) אז הוא חירטט לי... אז סבבה :)

אילתורים!!!

זה שם המשחק בתור ברמן באולם אירועים!! אין לך מבחר של משקאות שאתה יכול לשחק איתם ומנסיוני בתור ברמן באולם אירועים הייתי מאלתר תמיד. לנשים הייתי מכין קוקטיל פינה קולדה עם ליקר אפרסקים וותפוזים עד הסוף ומעט גרנדין(החוגגים אוהבים שיש להם יותר מצבע אחד במשקה!). לגברים הייתי מכין בדרך כלל לונג איילנד והם היו נופלים או משהו שהמצאתי וזה וודקה לימון עם חמוץ מתוק לימונדה עד הסוף ופלח לימון בתוך המשקה!

Nadav L

New member
אם אנחנו בקטע של אילתורים...

אני המצאתי אחלה קוקטייל: סחטתי שני תפוזים ואשכולית (יש לי עץ בבית) לאותו כלי לקחתי היי בול, מילאתי חצי כוס בוורמוט ביאנקו...אני השתמשתי בצינזאנו אבל כל וורמוט מתוק יתאים...השלמתי עם המיץ הסחוט ושמתי סוכר על שפת הכוס...יצא פשוט מעולה! בכלל אני עכשיו בקטע של להכניס מיצים סחוטים טרי לקוקטלים יש לזה שיק מעניין...החיבור של האלכוהול עם הטעם של הפרי הסחוט יוצר טעם מעניין ומיוחד! תנסו ותספרו לי איך היה....

Crazy_Bitch

New member
גם אני בעד אילתורים

במיוחד כשאתה עובד באולם אירועים... אין לך ברירה. כמו שכבר אמרו, אנשים אוהבים צבעים. קצת וודקה, קצת ליקר (קירסאו כחול, שרי, פיזנג, בננה) ומוסיפים מיץ תפוזים, לימונדה או סודה... אנשים שותים ואוהבים! אז למה לא? בדרך כלל גם התפריט כולל רק תוצרת הארץ, כך שאתה לא יכול להכין משהו שולט ביותר, אבל אפשר לנסות.

MEIMIS

New member
אנשים לא רוצים לדפוק את הראש

אז עדיף להשתמש רק בליקרים צבעוניים אז לא להביא להם וודקה שהיא גם ככה וודקה ב 10 שקל

Crazy_Bitch

New member
לא רוצים לדפוק את הראש?

הבקשה הכי נפוצה, פרט לנשים מבוגרות, היא: "משהו קצת צבעוני, בלי הרבה טעם של אלכוהול אבל שיסובב אותי!!"

MEIMIS

New member
אני לא מאמין שהיא רוצה להשתכר

ולעשות שטויות ואחרי זה לא לנהוג הביתה

Crazy_Bitch

New member
הבעל נוהג

ויש הבדל בין משקה לבין לדפוק את הראש לא? לפחות אצלי זה ככה... ברור שלא שמים להם שם ספירט, אבל קצת וודקה זה בסדר

למעלה