הפעלה נחמדה לשבת

ofirshai

New member
הפעלה נחמדה לשבת

בעקבות ההצלחה של רשימת המלאי בשבוע שעבר, החלטתי לנסות עוד משהו נחמד: נכון לפעמים אתם ממש לא מסכימים עם הבחירות של אומנים מסוימים לגבי הסינגלים שלהם? עכשיו אתם יכולים לשנות (באופן תיאורטי) את המצב! קחו כל אומן שתבחרו, ופשוט תעברו על אלבום מסוים/דיסקוגרפיה ותשנו את בחירת הסינגלים כמו שאתם הייתם רוצים שיהיה... אני תכף יתחיל כמה דוגמאות....

ofirshai

New member
טוב אז אני אתחיל עם נו דאוט וגוון

No Doubt Trapped In A Box גם ככה אלבום לא משהו
Tragic Kingdom Just A Girl Excuse Me Mr Don't Speak Happy Now? Sunday Morning Tragic Kingdom יש לי גם רעיון לקליפ שלו...
Return Of Saturn Ex-Girlfriend New Six Feet Under Simple Kind Of Life Bathwater
Rock Steady Hey Baby Hella Good Platinum Blonde Life שיר מעולה, ממש טעות שלא הוציאו אותו כסינגל Start The Fire עד כאן נו דאוט, עכשיו נמשיך עם גוון
LAMB What U Waiting For Rich Girl Hollaback Girl שיר ממש מעצבן אבל עם הצלחה אי-אפשר להתווכח Cool Danger Zone כל כך טעות שהיא הוציאה את לקשוריז במקומו! Crash/ Bubble Pop Electric שהיא תחליט לבד מה מהם היא מוציאה אני די מנוע מלעשות את זה על TSE, כי אולי פעם אחת שמעתי אותו, ואם זה היה תלוי בי פשוט הייתי מוציא עוד סינגל אחרון ומוותר על הקידום, ונכנס להקלטות עם נו דאוט.

ofirshai

New member
אני אמשיך עם השוגביבז

One Touch Overload Run For Cover One Foot In New Year
Angels With Dirty Faces Freak Like Me Round Round Stronger/ Virgin Sexy סינגל כפול Blue Shape Of My Heart
Three Hole In The Head Whatever Makes You Happy למרות שרק קישה שרה בו Too Lost In You Buster למרות שהוא מופיע רק בגרסת הUK In The Middle/ Nasty Ghetto שקצת ימקססו את NG ויוציאו אותו שסינגל כפול עם ITM
Taller In More Ways (מתיחס ל2 הגרסאות) Push The Button Joy Division Red Dress Gotta Be You כל כך פספוס של סינגל Follow Me Home
Overloaded The Singels Collection Easy Good To Be Gone Overload 2006 בכל זאת הייתי מקליט אותו ואת RFC מחדש

ofirshai

New member
ונסיים בינתיים עם אלאניס מוריסט

Jagged Little Pill You Oughta Know Hand In My Pocket Ironic הוא ממש לא באותו סגנון כועס ומרדני של האלבום, אבל בכל זאת הוא אחד מהמזוהים איתה Forgiven All I Really Want Wake- Up
City Of Angels OST Uninvited הייתי גם מוסיף לו קליפ
Supposed Former Infatuation Junkie Baba Front Row Thank You Sympathetic Charecter Joining U אם אלו היו הסינגלים שיוצאים מהאלבום הוא היה מוכר עוד איזה 10 מליון עותקים
Dogma OST Still
Under Rug Swept Hands Clean Precious Illusions 21 Thing I Want In A Lover
Feast On Scrap Unprodigal Daughter Sister Blister Fear Of Bliss (הסט הזה לא ממש קיבל קידום, אבל אני כן החלטתי להוציא כמה שיעלו את המכירות)
So-Called Chaos So-Called Chaos Eight Easy Steps Excuses (את הגרסה האקוסטית של Jagged אני מבטל לגמרי, במקום נוציא אולי איזה הופעה חיה) ---------------------------------------------------------------------------------- גם אם כבר מישהו עשה איזה אומן שרציתם, אתם עדין יכולים לעשות אחד משלכם או פשוט להגיב לו ולכתוב על מה אתם מסכימים ועל מה לא.....

otollo

New member
../images/Emo174.gifננסה, מקווה שהבנתי ../images/Emo12.gif

נתחיל, איך לא, עם קלי קלארקסון. Thankful בחירת הסינגלים באלבום הזה הייתה מטומטת ביותר. לפי דעתי היה צריך להיות: A Moment Like This Miss Independent Just Missed The Train You Thought Wrong What's Up Lonely Breakaway פה אין לי הרבה טענות.. כמעט כל השירים שרציתי יצאו כסינגלים, אבל אפשר היה לשנות
. ככה הייתי רוצה[כולל הסדר]: Behind These Hazel Eyes Since U Been Gone Because Of You Gone Addicted[כזה סינגל מבוזבז
] ושהסינגל הראשון מ-My December יצא כבר
עכשיו נעבור לאבריל כי סתם בא לי... בלט גו כל הייתה בחירת סינגלים מעולה, אין לי שום דבר להגיד. Under My Skin Slipped Away My Happy Ending Together[
] Don't Tell Me Fall To Pieces זהו, אני חסר מעוף היום :S

ofirshai

New member
הבחירה בThankful באמתת מטומטמת

שלך הייתה הרבה יותר הגיונית. Addicted באמת שיר מבוזבז, גם IHMFLY וhear me.

dor307

New member
מדונה,ריצ'ל וביונסה

מדונה אמריקן לייף NATION FAILS Nobody knows me Hollywood X-static Easy ride ריצ'ל סטיבנס קאמ אנד גט איט I SAID NEVER AGAIN NOTING GOOD ABOUT THIS GOOD BEy Crazy boys ALL about me Funny how ביונסה בי-דאי UPRADE YOU Get Me Bodied YO LOST YOUR Mind (כמובן שהיתי מכניס אותו לאלבום) Irreplaceable Ring the arlam

למעלה