הפעילות בנתניה

vladiadom

New member
הפעילות בנתניה

הפעילות אצלנו בנתניה היייתה ממש נחמדה למרות החום הכבד והתנאים הקשים חח אבל שטויות הסתדרנו והיה בסה"כ נחמד מאוד גם הח"כ יאסינוב הגיע ונוכחותו הייתה טובה וזהו הייתה אחלה פעילות נהניתי חבל רק שהגיעו מעט חברים נקווה בפעם הבאה לראות כמה שיותר ושירבו פעילויות כאלה ולדי.

Sashka7

New member
הפעילות היום הייתה ממש מגניבה

אני נורא נהניתי היום בפעילות.
צבענו ספסלים והמתקנים, נטענו כמה עצים מסוגים שונים וקצת ניקינו מסביב... אני חושבת שעכשיו לפארק הזה יש מראה שיותר מזכיר פארק ציבורי. אני מקווה שהתושבי השכונה יהנו ממה שעשינו וישמרו על זה! אולי ביוזמתם הם ימשיכו לשפץ את הפארקים בשכונה למרות שראש העיר מזניחה אוותם.
אני חייבת להודות לכל מי שהגיע היום לפעילות : אסף ב, ולדי, פבל, יוראי, טל, דועא, בוריס, ים, שחר. עשינו ביחד עבודה נפלאה וגם היה מאוד כיף!!! כמו כן, מגיעה תודה מיוחדת לסניף שינוי נתניה שמימן את הפעילות, ולח"כ יגאל יאסינוב שהגיע ביחד עם עוזריו, ביאטה ואריק, ועזר לנו, ושימש כדובר שלנו לפעילות זו. תודה רבה לכולם!!!
תושבי השכונה מאוד התלהבו מאיתנו וממה שעשינו ואמרו לנו "תודה" ו"כל הכבוד!!" אני תמיד שמחה לשמוע תגובות חיוביות בפעילויות שלנו. אז לסיכום, אני מאוד נהניתי , אני מקווה שנמשיך עם פעילויות כאלה וזהו... ניפגש בפעילות אחרת
בברכה, סשה טרטמין, יו"ר נוער שינוי נתניה

תמיר1991

New member
נשמע נהדר../images/Emo70.gif

שמח לשמוע שהיה טוב וכיף, מקווה להגיע לפעילויות הבאות, חבל מאוד שלא יכולתי להגיע
ואגב, בנוגע למייל שמצטט אותי אומר דברים לא פוליטיקלי-קורקט על הפעילות - זו לא הייתה כוונתי, ודברי הוצאו מהקשרם, מצטער לגבי מי שנפגע. בכל מקרה, אני יודע איך הדברים הגיעו להפצה, והמטרד הזה יסתיים תוך חודש, תודה לאל. כל טוב! תמיר.

היה ממש נחמד ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לסשה על הארגון, לבוריס שהגיע ועזר, לח"כ יגאל יאסינוב שתמך ועזר ולכל האנשים הנפלאים שהגיעו לפעילות הכ"כ חשובה הזו.

asafz8

New member
כל הכבוד!

מצטער שלא הצלחתי להגיע- נו כה זה בית ספר מתחיל לפני 1 בספטמבר

למעלה