הפעילות בנתניה

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

tapr

New member
הפעילות בנתניה

היה ממש כיף, אבל מעייף ומתיש... קיבלנו כמות מאוד גדולה של טלפונים!

היה ממש טוב !

הפעילות בנתניה היום היתה פשוט כיפית ! חילקנו פליירים שלנו ושל הצעירים וקיבלנו הרבה תגובות אוהדות והרבה אנשים הצטרפו לנוער. פעילויות אלו חשובות מאוד להתפחות התנועה ואני מקווה להשתתף בפעילויות כאלו של תאים אחרים ! אני רוצה להודות לסשה המדהימה ולרם שטיילו איתנו ברחבי חופי נתניה, שם פגשנו צרפתיות רבות..., ואירחו אותנו כמו שצריך
. שמחתי לפגוש את אור ואת איתמר שהגיעו מרחוק במיוחד עבור הפעילות....! שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ונתראה בפעילות הבאה, יוראי

וקיבלתי תגובות לא ממש אוהדות

כמו ששינוי אנטי דתית ושינוי צבועים ושינוי שקרנים ושינוי גזענים וצריך לרסק אותה

פעילות כיפית בהחלט ../images/Emo13.gif

אומנם העוינות מצד האזרחים לא הייתה מחממת לב, אך בכל זאת הצלחנו לחלק פלאיירים רבים, להשיג מספר מכובד של טלפונים של נוער שמעוניינים להצטרף. הייתה פעילות כיפית, נהניתי לבוא ולעזור, ולפגוש את איתמר, יוראי, סשה ואת טל וכמו כן את שאר חברי תא נתניה. היה כיף ומקווה לעוד פעילויות גיוסים בקרוב

Red R

New member
היה נחמד ביותר

זה זמן רב שלא ראינו פעילות כה אינטנסיבית בנתניה באמת תודה לכל מי שהגיע התגובות היו טובות לרוב וחוץ מהקטע שכולי שרוף(בעיקר בעורף):) באמת היה כיף מאוד ובקשר לצרפתיות אתם מוזמנים לבוא שוב בקיץ אז יהיו שוודיות:)

Sashka7

New member
תדוה רבה לכל מי שהגיע היום לנתניה!

אני באופן אישי מאוד נהניתי היום. הצלחנו לצרף כ-20 חברים חדשים לנוער שינוי וזה תמיד משמח!!! :) אני רוצה להודות לכל מי שהגיע : טל ,איתמר,יוראי, אור, אסף ,ארטיום(אח שלי), רם כמובן! אני מאוד נהניתי איתכם. אם לא הייתם מגיעים, יכול להיות שהפעילות הייתה הרבה פחות מוצלחת. אז תודה ממני ומשאר חברי תא נ"ש נתניה. מקווה שנמשיך עם פעילויות גיוסים האלה גם בערים אחרות ואני אשמח להשתתף בפעילות בכל עיר אחרת, וגם אני אשמח אם תגיעו יותר לנתניה... בשבוע הבא יש שוב פעילות דומה בנתניה ואני מקווה שבעזרת כל פעילויות הגיוסים שאנחנו עושים התא יגדל ויהיה שוב התא הכי גדול בארץ! אז זהו רק רציתי להודות לכולם ושיהיה לכולכם סופשבוע מדהים!!! סשה.

עדכון משמח ! ../images/Emo13.gif

פעילויות הגיוסים שהתקיימו בשבוע וחצי האחרונים בת"א ובנתניה יתקמו כמו כן בתאים נוספים בארץ. פרטים נוספים בנדון ינתנו בהמשך ! יוראי.

למעלה