הפסקת תרופה

shai007

New member
הפסקת תרופה

הנירולוג שלי המליץ לי להפסיק לקחת את ה 100 מ"ג אפנוטין מאחר וכבר אין לי התקפים כבר 10 שנים וה EEG שלי תקין ההתקפים שהיו לי היו בשינה שאלתי היא האם עקב הפסקת התרופה אני חשוף להתקפים גם שאני ער? מהיא תקופת הסכנה שאם עברתי אותה אז סימן שאני לא זקוק יותר לכדורים? שי

topsoul 360 out

New member
תעשה כמו שהרופא ממליץ באמת....

אני לא רואה סיבה שזה ישפיע עד כדי כך... בכל זאת מדובר במינון נמוך יחסית של תרופה... פשוט תשתדל להמנע מגורמים שעלולים ליצור התקפים כשאתה מפסיק עם התרופה...

shai007

New member
צורת החשיבה של נירולוגים באפילפסיה

מניסיון הרופאים פועלים על סמך סטטיסטיקה וניסוי ותעיה לכן אני לא ממש שיכול לסמוך רק על הרופא שי

אם לא תסמוך על הרופא שלך, על מי

תסמך? תעשו את הירידה הדרגתית כמה שאפשר וכמו שטופ סול אמר, הימנעו מכל מה שיכול להוות סיכון. וכמובן. אתה יכול גם לא להוריד את המינון, זאת החלטה שלך בסופו של דבר.. לא?

topsoul 360 out

New member
ועלינו כן תסמוך?

איפה ההגיון פה? אנחנו פציינטים בדיוק כמוך, הוא המקצוען. כמו שכבר אמרתי...תשמע לעצת הרופא, ופשוט תשתדל להמנע מדברים שעלולים לגרום לך התקף טיפה יותר...

אם אתה לא סומך עליו ולא סגור

למה לא ללכת לשמוע חוות דעת נוספת ממישהו אחר? מישהו או מישהי שאתה מחזיק מדעתם, לא מטפלים בך בשוטף ויוכלו לפרוס את כל השיקולים?

shai007

New member
תשובה

ביקשתי חוות דעת נוספת - אבל לפגישה אצטרך לחקות עד ינואר. נראה לי שהסברתי למה אני חושב שהנירולוגים לא ממש יכולים לתת תשובות חד משמעיות ואני לא מאשים אותם.

dragon4u

New member
הנסיון שלי עם אפנוטין

קיבלתי התקף בגיל 17, התחלתי לקחת אפנוטין. אחרי 6 שנים ללא התקף הרופא החליט שהוא מוריד לי לגמרי את התרופה- ואז קיבלתי עוד התקף, לפני שנה הנוירולוג שלי החליט להוריד לי את האפנוטין ולהעביר אותי ללמיקטל-קיבלתי עוד התקף. עכשיו אני על טגרטול כבר שנה וטפו טפו הכל בסדר..... מקווה שעזרתי לך.

שי

דבר ראשון זה אומץ להפסיק את התרופה ואני מחזק את ידיך דבר שני אתה תהיה חשוף להתקפים בכל שעות היום וכמו שאתה אומר השאלה היא כמה אחוז הרופא נותן לך שזה יצליח ולדעתי כל אחד יצטרך לקחת את הסיכון של הפסקת הכדורים ואם לא היו לך התקפים רציניים אז גם אחרי זה לא יהיו לך ואם יהיו לך התקפים הכי גרוע תתחיל שוב לקחת את הכדורים אבל לפחות אתה יודע שניסית וכמובן תזכור דבר אחד אתה תישאר חולה לכל החיים ותצטרך להקפיד על אורח חיים מסודר ולא להשתולל ואני מחזק את ידיך

למעלה