הפסקת תמיכה

מירבb

New member
הפסקת תמיכה

מקווה שזה בסדר שאני שואלת כאן (תמיד חוזרים לבית)
אני בשבוע 5+3, מקבלת מיום אחרי השאיבה: אסטרופם + אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום.
כבר הרבה זמן אני סוחבת איזו תחושת צריבה שהייתה לי בנרתיק. היום סוף סוף הלכתי למיון נשים כדי לברר את פשר הדבר. סליחה מראש על התיאורים... הוא לא ידע בודאות אם זו פטרייה (כי קשה לראות הפרשות וכו') אבל ראה גירוי באזור. המליץ להפסיק עם האוטרוגסטן לשלושה ימים ולקחת טיפול לפטרייה, כמוסות + משחה.
דיברתי עם הרופא המטפל שלי, הוא אמר שאפשר להפסיק לחלוטין את התמיכה.
אני סומכת עליו אבל קצת חוששת. מה דעתכן?

בלונד23

New member
זכור לי שנוטלים עד שבוע 8

ולכן לא הייתי מפסיקה אלא אולי מחליפה סוג.

גם לי אוטרגסטן גורם לצריבה

ראשית כל, שיהיה במזל, ומאחלת לך כמו שראיתי שאומרים פה- המשך הריון משעמם

לגבי אוטרגסטן גם לי הוא גרם לצריבה ב-4 המקרים שלקחתי (פעם ראשונה אחרי השאיבה כשעוד שקלו להחזיר עובר, ועוד 3 החזרות), וכיומים-שלוש אחרי שהפסקתי לקחת (הפסקתי בשל בטא שלילית) זה כבר עבר... קשה לי להאמין שזה פטרייה כי באמת לפחות אצלי מתחיל יחסית מהר, מתדרדר ככול שלוקחת יותר זמן, ומפסיק יחסית מהר אחרי שמפסיקה מבלי שאקח משהו לזה...

שיהיה בהצלחה!!

simba1231

New member
אוטרוגסטן

היי,
גם אצלי אוטרוגסטן גרם לגירוי כמו שאת מתארת וגם לי הרופא הסביר בזמנו שאי אפשר לדעת אם זאת פטריה בגלל ההפרשות של האוטרוגסטן. אצלי המשכתי עד שבוע 12, הפתרון שמצאתי היה לנסות להשאיר כל הזמן את המקום כמה שיותר נקי וזה אכן עבד והמצב השתפר די מהר לפני שהתרחפנתי לגמרי (ליתר בטחון מרחתי גם משחה לפטריות במקביל). אני הקפדתי על לפחות שתי מקלחות ביום בסביבות השעה אחרי שלקחתי את האוטורוגסטן כולל ניקיון של האזור עם סבון אינטימי ובין לבין ניקיון שלו כמה פעמים עם מגבונים אינטימיים.
לגבי הפסקת התמיכה באמת נשמע קצת מוקדם, אבל אם הרופא אמר כמובן שקשה לחלוק עליו.
תרגישי טוב.

מירבb

New member
תודה לכן

בינתיים הפסקתי וגם הפסיק לצרוב. אנסה שוב לדבר עם הרופא ונראה מה יגיד.

למעלה