הפסקת פעילות.

xxx RAANAN xxx

New member
הפסקת פעילות.

שלום לכל השחקנים. ברצוני להודיע לכולם על הפסקת הפעילות שלי כ- אדמין בשרתים הישראלים. הפסקת התפקיד שלי לא באה מרצון אלה שהגרמנים החליטו לקחת את המושכות לידייהם. במשך שנה כמעט מאז שנכנס טריויאן לישראל, הייתי בכל התהליך, ליוותי אותו כל יום ביומו, והצלחנו להרים את המשחק לרמות מאוד מרשימות. אני רוצה לציין כי בזמן זה אני ראיתי את ההתקדמות המרשימה של חלק מכם, ואני חייב לציין כי הופתעתי לטובה. בתקופה הקרובה יכולו שינויים בניהול השרתים, ציידים ישתנו, מנהלים ישתנו, וכל צוות התמיכה והמתרגמים. היה לי הכבוד והעונג להיות האדמין הראשי שלכם, ואני מאחל לכולכם את כל הטוב שבעולם בהמשך הדרך. בכבוד רב, רענן.

תומר88

New member
תודה, ודרך צלחה במה שתעשה

עכשיו תהיה שחקן בשרת ישראלי או שאתה יוצא לפנסיית טרוויאן?

יובל200

New member
ממה זה נובע בעצם?

הם לא היו מרוצים מהתפקוד שלכם (באיזה מובן?) בעיות כספיות..?

taltalzi00

New member
תגיד לי אור אתה לא מתבייש!?!?

אני לא רוצה לרדת לרמה שלך אבל אתה פשוט בנאדם מגעיל נמושה והכי מסכן שראיתי בחיים שלי! מעניין איך גדעון יסתדר?! מעניין איך אתה מסתדר אחרי שחיסלו אותך ולקחו לך את הכפרים...!? אתה פשוט בנאדם עלוב....אבל למרות הכל אני יגיד לך ולכן השחקנים פה בפורום חג סוכות שמח.

באסטר1

New member
מעניןי איך אתה מסתכל

על הבגידה שעשיתם? מאוד יפה.. ואל זיין בשכל כל הבירת שלך התלוננה כולל המנהלים על שחיתות של רענן וגדעון ומסכן מי שעשה אותך טמבל

yardiboom

New member
שחיתות של גדעון

סימן שאתה לא מכיר תבן אדם אני בטוח ב100% שהוא לא גנב כסף צריך להכיר בן אדם בשביל לדעת כזה דבר אתה סתם בן אדם מגעיל -_-

dealex

New member
להתראות ותודה לך !

למעלה