הפסקת מחזור

or11or1111

New member
הפסקת מחזור

אני בת 36 לפני 3 שנים היתה לי הפסקת מחזור למשך 3 חודשים. הרופאים טענו שהגעתי לגיל המעבר. בעזרת טיפול אלטרנטיבי המחזור חודש ונכנסתי להריון. לפני שנה התופעה חזרה שוב, ושוב בעזרת טיפול אלטרנטיבי המחזור חודש. הפעם שוב הופיעה הבעיה. מדוע זה קורה לי???? האם אני יכולה לעזור לעצמי??

SideKick

New member
שאלות...

מה היה הטיפול האלטרנטיבי שקיבלת? האם לא שוחחת על השאלות שלך עם המטפל/ת? אם כן - האם לא קיבלת תשובות מספקות? אם לא - אני מניחה שאת מבינה שאף אחד כאן לפי דעתי לא ייתן לך תשובות של - "למה זה קורה לי" ו-"האם אני יכולה לחזור לעצמי". כי כדי לדעת את התשובות הללו את צריכה כמובן להגיע לטיפול.

אשכר

New member
דרך אגב, הפסקת מחזור + יוגה.. (?)

לאחרונה עברתי כמה קורסי יוגה פה ושם, ובאחד מהם, למרבה ההפתעה, לא מנעו מנשים במחזור לתרגל תנוחות הפוכות (למשל עמידת ראש, עמידת "נר"). הם אפילו כמעט המליצו. מברורים שערכתי, נאמר לי ע"י גניקולוגים ויוגיסטים שאין מניעה רפואית לכך. יתרה מזאת, מאוסף העדויות שליקטיתי הבנתי שהסיבות להמנעות מתנוחות הפוכות במחזור הן כמעט דתיות-חברתיות גרידא. (יש האומרים שהאנרגיות הנשיות עלולות לעלות "למעלה". אישית, לא הבנתי מה הבעיה פה). ולעניננו: בקורס ההוא היו 3 בחורות בשנות ה-20 לחייהן, אירופאיות וישראלית, שלטענתן הדימום החודשי הפסיק בעקבות תרגול קבוע של תנוחות אלו, ללא תופעות לוואי לא רצויות. מאד מעניין אותי לקבל תגובות לאמור לעיל. יום טוב, וזה.

למעלה