הפסקת לימודים

הפסקת לימודים

שלום ותודה מראש לכל העוזרים. עזבתי את לימודי במכללת ספיר בתחילת השנה. עתה נשלח אלי מכתב דרישה לתשלום על סך 4000 ש"ח. במכתב מודגש שאם אני לא אשלם בהקדם החוב יועבר לטיפול משפטי. אציין שעזבתי את הלימודים מכיוון שכצרכן השכלה לא קיבלתי תמורה הולמת לכספי. מישהו היה במצב הזה פעם ויכול לעזור לי? בדקתי בתקנון באתר המכללה ומצוין שם שעד שלא אשלח להם מכתב בנושא הפסקת לימודים יחשב הדבר שאני עדיין סטודנט. WTF?!? תודה

מה תמוה בכך?

מדוע לא הודעת על הפסקת הלימודים? מה כתוב על תשלום במקרה של הפסקת לימודים? תנסה להגיע אתם לפשרה, אחרת מצבך המשפטי לא מזהיר.

לא ידעתי שצריך

בנוגע לתשלום, כפי שכתבתי מבחינתם אני חייב שכ"ל מלא. אפילו לא שילמתי דמי רישום חשבתי שזה מספיק כדי שיבינו שאני לא לומד שם יותר.

הוצאה לפועל?

אני רשום כמתגורר בבית הורי. יש מצב שישלחו אליהם הוצאה לפועל? עיקולים? האם מכתב הפסקת לימודים שווה ערך ל4000 ש"ח?

אז טעית באופן המחשבה שלך.

זה לא גן ואין מעקב יומיומי או בכלל אחרי נוכחות. מציעה שוב שתגיע אתם להסכמה.

האמת

שבכל שיעור היו עושים רשימת נוכחות. אם אני אדרוש מהם הוכחה שהייתי בשיעורים לא תהיה להם. יש לי "קייס"?

לא.

רשימת הנוכחות נועדה ככל הנראה לשם הציון במקצוע. איש לא בודק באוניברסיטה מדוע סטודנט זה או אחר אינו מגיע להרצאות. היתה זו מחובתך להודיע על הפסקת הלימודים מיד בזמן אמת.

למעלה