הפסקת כדורים

B a t E I

New member
הפסקת כדורים

הפסקתי את כדורים, נמאס לי שהמשפחה שלי בהכחשה, אם זה אפי' ואם זה לא אני לא מסוגלת לחכות עד ינואר כשלבנתיים המשפחה שלי פוחדת שאני אכנס להתקלח,מחכה על קוצים כדי לראות אם תהיה לי עוד התעלפות (כפי שהם קוראים לזה), כשבאותו זמן הם דוחים את המחשבה על זה בכלל.
מישהו ניסה להפסיק כדורים פה?

tropical888

New member
הי BatEl

אני לא הייתי ממליצה לך להפסיק כדורים על דעת עצמך. אני מאוד מבינה את הניג'וס שאת מרגישה מצד המשפחה שלך והחוסר בטחון שיש להם בכל העניין הזה. אבל גם אם אין לך התקפים עכשו זה יכול להיות מהאיזון הנכון שיש לך מהכדורים, ולהיפך את צריכה לשמוח שמצאת את הכדור הנכון עם האיזון הנכון שזה לא תמיד הכי קל למצוא..... אני ממליצה לך לקבוע פגישה עם הנוירולוג שלך ולעדכן אותו בכל העניין של הפסקת הכדורים שלך. יכול להיות שעדיין יש לך איזון בדם מהכדורים ולכן גם אין לך התקפים. בכל מקרה צרי קשר עם הרופא כדי שלא תחזרי לתקופה קשה שרק יותר תצברח אותך.... וגם אם הורייך מקשים עליך ולא רוצים להזכיר את המילה אפילפסיה או התקף את יכולה להזמין את כל המשפחה לשיחת הסבר ולומר להם שכזו את ואם הם רוצים באמת לעזור לך הם צריכים לקבל אותך כמו שאת ובטח שלא להתבייש בך. אימרי להם שאת מספיק גדולה ואחראית לכדורים שלך ולכל הקשור בזה. בהצלחה שיהיה לך והמשך ערב נעים

tropical888

New member
אז קבעי לך תור עם נוירולוג

שמומחה לאפילפסיה ולא רופא צעיר שעוד אין לו ניסיון בתחום.

חייםלוי

Member
מנהל
תלמדי מהניסיון שלי. אני הפסקתי לקחת

אחרי הרבה שנים של איזון. אחרי זמן מה קיבלתי התקף רציני. מאז אני לוקח כדורים בדבקות. אפשר להפסיק רק בפיקוח רופא ובהדרגה.

dvide a

New member
ילדונת..פרח אהבה

ילדונת פרח אהבה...תתעלמי מהתכחשות משפחתך..תדאגי לעצמך תשמרי על חייך כי את האישו.....תמשיכי אל תפסיקי.רק בריאות

בטח יתנגדו לזה פה

אבל אני יכולה להבין מאיפה היא באה.. והיא צודקת.. חוץ מזה שאם יקרה לה משהו שוב.. המשפחה תאלץ להבין שיש פה בעיה.. בריאותית.. זאת טעות, בהחלט.. אמממ ואין איזה שיחות שאפשר לעשות למשפחה? זה ניראלי ממש לא בסדר המצב הזה..

טלטול232

New member
אל תעשי את זה

שלום בת-אל כהורה לבת אפילפטית אני מבין היטב את הרגשת משפחתך. שיחות ארוכות עם רופא הילדים ( הרגיל, לא הנאורולוג ) שמטפל בה עזרו לנו להתגבר על ההכחשה ( כן גם לנו היה שלב כזה ) , להבין את המחלה. - בעצם הרופא טיפל בנו , ההורים ולא בילדה . הילדה טופלה ע"י נאורולוג. אחד הדברים שהוא הסביר לנו שילד חולה במחלה כרונית , או מחלה קשה דומה לאובדן קרוב ולאבל. שלב ראשון שלב השוק , שלב שני ההכחשה , שלב שלישי הקבלה והפניקה מה עושים. שלב רביעי לימוד המצב החדש , ושלב חמישי הוא חזרה לשיגרה החדשה ( היא שונה במיקצת מהשיגרה שלפני המחלה ). משפחתך נמצאת בשלב השני , את צריכה לנסות להעביר אותם למצב השלישי , מצב שבו מחפשים רופא טוב מומחה לאפילפסיה ( גם אם זה עולה הרבה מאוד כסף), לבדוק היטב את מצבך , ולהחליט איתו איך להתקדם ומה לעשות עם התרופות. בכל מיקרה הפסקת תרופות צריכה להעשות בצורה הדרגתית מאוד - לאורך חודשים ולא מהיום למחר ובפיקוח רפואי. מקווה שעזרתי בקצת אבא של טלטול

ענת71

New member
זה מאד מסוכן.

אסור להפסיק כדורים בבת אחת זה מאד מסוכן ועלול לגרום להתקפים מרובים.

B a t E I ../images/Emo24.gif

את שאלת אם מישהו הפסיק את הטיפול על דעת עצמו, כשהייתי בערך בגילך הפסקתי את הטיפול על דעת עצמי והמצב שלי רק החמיר לצערי,(אני לא ממליצה) ממצב של 'קפיצות קטנות בידיים' עברתי למצב של איבוד הכרה...והיה קשה מאוד לאזן אותי אח"כ. הבעיה של המשפחה שלך מוכרת לי מאוד, גם המשפחה שלי לא הצליחה להגיד את המילה 'אפילפסיה' הרבה מאוד שנים ואם תנסי לשוחח איתם גם היום עלי, הם יגידו כל מיני מילים מסביב למילה 'אפילפסיה. כשהייתי בגילך, עם תמיכה של חברים אך עם שתיקה של משפחה היה לי מאוד מאוד קשה,אני יכולה להמליץ לך בחום רב להמשיך את הטיפול התרופתי ולקבל את הדיאגנוזה של הרופאים ולפי מה שכתבת בהודעתך הראשונה היתה בהחלט דיאגנוזה שיש לך אפילפסיה, הבעיה היא של ההורים שלך , הם אלה שאינם יכולים כרגע לקבל את האפילפסיה ולא את, תני להם זמן
אני גם חושבת שזה יהיה נחמד מאוד אם תבואי למפגש בחנוכה ותראי שאנחנו אנשים רגילים ואפילו מאוד נחמדים, אשמח מאוד אם תגיבי להודעה זו, תהיי חזקה...אל תוותרי!

כן פעמיים

בפעם הראשונה התעוררתי בבית החולים ובפעם השנייה התעוררתי על הרצפה במטבח עם תבליט של השיש על המצח.

למעלה