הפסקת הנקה

חודרה

New member
הפסקת הנקה

ביתי בת 9 חדשים ומסרבת לינוק כבר תקופה. ב-3 הימים האחרונים איננה יונקת כלל. אני מעוניינת להפסיק להניק אותה כך שהגמילה תהיה טבעית ותבוא ממנה. הבעיה היא שהשד שלי גדוש. ניסיתי להוציא מעט באמבטיה אך אני חוששת שסחיטת השד תגרום לייצור חלב נוסף. שאלתי היא - האם ניתן להפסיק הנקה מבלי ליטול כדורים בשלב זה? מה עושים עם החלב שבשד כעת?

1טלטלים

New member
שביתת הנקה

בגילאים הללו לא צפוי שתינוק יגמול את עצמו ,נשמע שמדובר בשביתת הנקה ואם תמשיכי להציע תוך נועם וסבלנות(נסו מגע עור אל עור,הנקה כאשר היא רדומה או מנומנמת,אמבטיה משותפת...)..מה השתנה סמוך לתקופה של השביתה?היית חולה(חלילה וחס),ילדונת לא הרגישה טוב?הריון?חזר המחזור?עבודה?מעון?...תנסי לראות ממה נובעת שביתה.היא מסכימה לקבל את החלב בכוס,בקבוק? כדורים~לא יעילים בשלב זה של הנקה(על מנת לקבל אפקט ייבוש יש לקחת אותם סמוך ללידה). גודש~חובה לשחרר את החלב מהשד ,תסחטי כל פעם עד להקלה בלבד ,רטיות קפואות עוזרות להעביר את הכאב.חלב שלכוד בשד יכול לגרום ללא מעט צרות :סטימות,דלקת... שוב,מדובר בשביתת הנקה ולא בגמילה ...לגבי גמילה יזומה :הכל תלוי מה רצונך כרגע. מאוד מקווה שבעיה תפתר בהקדם ותשובו לינוק/להניק
תעדכני, חג שמח,

למעלה