הפסקת הנקה דחוף

הפסקת הנקה דחוף

שלום יש לי בת בת שנה ועשרה חודשים. עקב לקיחת תרופות. רופא הילדים המליץ להפסיק את ההנקה . אני הפסקתי כבר יום וחצי אבל יש גודש וכאבים שמתי עלי כרוב אבל זה לא עוזר מה לעשות

האם התייעצת עם עוד סמכות

לגבי נחיצות ממשית בהפסקת הנקה? יש מרכזים טרטולוגים במספר בתי חולים בארץ שאת יכולה להתקשר אליהם ולברר האם התרופה שקיבלת מותרת בהנקה. לא מפסיקים להניק בבת אחת. את צריכה להמשיך ולשאוב כדי לשחרר חלב מהשדיים. הפסקת פתאומית של הנקה יוצרת מה שקורה לך-גודש שעלול להתפתח לדלקת. זה קישור לאר שבו את יכולה להקיש את שם התרופה ולראות אם היא אסורה בזמן הנקה. כאן יש לך מספרי טלפון של מרכזים טרטולוגים. היחידי שיפעל עכשיו הוא רמב'ם. תתקשרי.

עכשיו אני רואה שכבר קיבלת תשובה

ממדריכת לה לצ'ה שענתה לך והסבירה שאין מניעה ממשית להפסיק להניק. מה שהייתי עושה במקומך הייתי מרימה טפלפון שלמרכז ברמבם ומסבירה בדיוק במה מדובר וכמה פעמים ביום הילדה יונקת. בגיל שנה ועשרה חודשים כבר לא יונקים הרבה. לו הייתי את כן הייתי מיניקה. חבל שאת מביאה את עצמך למצב של כאב וגודש פתאומי. הפסקת הנקה צריכה להתרחש באופן הדרגתי.

וחוץ מזה

רופאת הנשים אישרה לך להניק עם התרופה אז מה הבעיה? מה שרופא הילדים אמר? הוא כנראה לא ממש יודע. החלמה מהירה.

למעלה