הפסקת דופק וגרידה

SUN41

New member
הפסקת דופק וגרידה

היי בנות הריון ראשון
לאחר שבשבוע 8 נצפה דופק, בשקיפות בשבוע 12 הרופא אמר שאין דופק ושהעובר מתאים לגודל 8+2 והפנה לגרידה.
השאלה היא איך מתמודדים עם זה? :( וגם האם גרידה משפיעה על העתיד ? יש דרכים אחרות..? איפה עושים ומה התהליך? אשמח להסברים בקטע הזה תודה

Mis Anna

New member
מצטערת לשמוע

חיבוק גדול!
תני לעצמך זמן לעכל, זה לא פשוט.
אני ממליצה על גרידה, הכדורים לא תמיד מוציאים הכל ויכולים להיות כאבים חזקים ובסוף יתכן ובכל זאת תהיה גרידה אם לא הכל יצא.
עדיף גרידה לסיים עם זה ולדעת שהכל יצא.
אצלי הגרידה עשתה רירית דקה בחודש שאחרי אבל אחר כך זה הסתדר.

SUN41

New member
תודה

תודה רבה
מה זה אומר רירית דקה? ידוע לך אם יש השלכות כשעושים גרידה? ואיפה עושים את זהה

Mis Anna

New member
עושים בבית חולים

יש סיכונים כמו בכל ניתוח כי זה עם הרדמה מלאה.
רירית הרחם זה הדם שמצטבר ובסוף אם אין הפריה של הביצית הרירית נושרת. אז אם בדרך כלל לקראת סוף המחזור הרירית בסביבות 7-8 ממ
אצלי היה 5. אבל חודש אחרי זה הסתדר.

Mitzi34

New member
מצטערת לשמוע :( בטח קשה נורא

לי בפעם הראשונה (לפני כמעט 6 שנים כבר) היה הריון שנפל טבעית סביב שבוע 6 ועדיין זה היה קשה לי. מתארת לעצמי מה זה בשבוע 12... קבלי חיבוק ענק. גם לדעתי גרידה עדיפה, נכנסים ויוצאים והכל קורה מהר ויחסית ללא כאבים. בהצלחה

talush2005

New member
מצטערת לשמוע - בטוח לא נעים

אמנם אין לי נסיון בזה (אני בעצמי עוד לפניי הריון) ואין לי דוגמא על מקרה בהריון ראשון, אבל בת דודה שלי בגיל 34 נכנסה להריון שני, גם עברה גרידה בגלל הריון שהתפתח מחוץ לרחם, ובערך 4 חודשים אחרי זה כבר נכנסה להריון תודה לאל תקין עם תינוק מהמם שהיום כבר בן 4 חודשים.
אז אם זה מרגיע למרות גילה והגרידה , בסוף יש סוף טוב .
אני יודעת שזה משהו די נפוץ היום ההפלות.

בהצלחה אם תבחרי לעשות גרידה ובכלל בהצלחה בנסיונות הבאים. חייבים לשמור על תקווה כי זה דרכו של הטבע , לא צפוי .

למעלה