הפסקת גלולות

הפסקת גלולות

אני לוקחת גלולות ברציפות כבר כ-5 שנים. אי מעוניית להפסיק.. התכוונתי אחרי החפיסה הנוכחית לא להמשיך.. עכשיו.. גיליתי שאני אמורה לקבל מחזור ביום שאני יוצאת לנופש, אז החלטתי להמשיך ולקחת עוד חפיסה ברציפות עם הנוכחית כדי לדחות את המחזור. השאלה שלי אם תהיה לי איזשהי בעיה מבחינת המחזור שיבוא אחר כך בגלל שאני גם מפסיקה גלולות (אבל בעצם הגוף עדיין לא יודע את זה..) ואני גם אחרי חפיסה וחצי-שתיים של גלולות.. תודה מראש..!

אני ממליצה

ל-פנות לרופא. החלטות כאלה בכל מקרה לא עושים על דעת עצמך... ובכלל, לדעתי "לדחות את המחזור" זה משהו לא בריא ולא מומלץ. זה מפריע לפעילות התקינה של הגוף...

קשה לדעת

אולי המחזור ימשיך להיות סדיר (היה סדיר קודם?) אולי יהיה קצת בלגן עד שיתייצב ולפעמים (נו טוב, אצלי) פשוט המחזור לא מגיע כי יש מייד הריון... לא חושבת שצריך לראות רופא כדי להפסיק גלולות (עוד רגע נלך לרופא כדי לקבל אישור לנשום). אבל מה הכוונה ב"אני אחרי חפיסה וחצי שתיים של גלולות"? את מתכוונת שלקחת כבר יותר מאחת בלי הפסקה?

בטח שלא צריך לראות רופא במיוחד..

(אבל במקרה יוצא שאני אראה את הרופאה שלי) המחזור שלי סדיר כרגע, כל פעם אחרי אותו מס' של ימים אחרי חפיסה של גלולות אני מקבלת. "אני אחרי חפיסה וחצי שתיים של גלולות" - התכוונתי לכך שאני הרי ממשיכה עוד חבילה בגלל שאני יוצאת לנופש.. (עוד חבילה מייד בהמשך לזו שאני לוקחת עכשיו - כדי לא לקבל כרגע)..

למעלה