הפסקת גלולות

kukuya

New member
הפסקת גלולות

שלום לכולן, החלטנו שאפסיק לקחת גלולות אחרי 11 שנה של לקיחת גלולות (די רציפה), אך הצלחתי לקבוע תור אצל רופא נשים (ספיציפי) רק לעוד חודש. השאלה שלי האם להפסיק לקחת גלולות ללא התייעצות רופא, אני מפחדת שהגוף שלי "ישתגע", או אני חייבת לחכות לעצתו של רופא הנשים? תודה מראש

m i c h a l y

New member
כדי להפסיק גלולות לא צריך רופא

חשוב לסיים את החבילה ולא להפסיק באמצע... אם הגוף שלך ישתגע - WELCOME TO THE CLUB... אין מה לעשות, רק לתת לזמן לעשות את שלו. בהצלחה!

אפשר גם בלי רופא

לפני ההריון הראשון שלי, גם אני נטלתי גלולות במשך 12 שנה ברציפות. מכל הסיפורים ששמעתי הייתי בטוחה שיקח לפחות חצי שנה עד שיהיה הריון, אבל זה דווקא התאים לי (הייתי אמביוולנטית אז לגבי הריון). קבעתי לי תור לרופא בעוד חודשיים והתחלתי להתעניין מה צריך לעשות לפני. אז בחודש הראשון בלי גלולות לא נכנסתי הריון ובחודש אחרי כשבאתי לרופא להתיעץ איתו כבר הייתי בשבוע 6
ואז הרופא הסביר לי שלא צריך להמתין אחרי גלולות אבל יש סיכוי קצת גבוה יותר להריון מרובה עוברים. אגב, מאז הלידה לא חזרתי להשתמש בגלולות כי גיליתי שהרבה יותר טוב לי בלי תוספת ההורמונים.

28קטנה

New member
הי מופתעת

ממה את מופתעת?? אנחנו פה נורא מופתעים מהשם המפתיע הזה...

בכל פעם ממשהו אחר ../images/Emo8.gif

אני מופתעת מרוע הלב שיש בעולם ומאנושיות ואמפתיה במקומות לא צפויים מבורות וצרות אופקים שחיים צד בצד עם מחשבה פתוחה וחופשית מופתעת מהעוצמה של האהבה וגם ומשנאת חינם רק אתמול הייתי מופתעת מזה שיש כל כך הרבה שלא ידעתי בהריון הראשון
וההפתעה הכי גדולה - כמה מאושרת וכמה עצובה נהייתי מאז שאני אמא אמנם כבר הצגתי את עצמי פה לפני חודש בערך אבל אני לא מאוד פעילה כי עוד לא ממש פצחנו בנסיונות ממשיים להביא לעולם אח/ות לבתנו. אבל הצצתי, נפגעתי ונשארתי - מאוד נעים לי כאן ואני אוהבת את האווירה האופטימית והתומכת.

tarepanda

New member
מסכימה עם קודמותיי

לפעמים הגוף משתגע אבל גם לרופא אין דרך לצפות את זה או למנוע את זה... את יכולה בשקט להפסיק ולראות מה קורה - לא צריך רופא בשביל זה.

למעלה