הפסקת אש עכשיו!

הפסקת אש עכשיו!

לפני שבועיים היינו מאד קרובים להגיע להפסקת אש עם הפלסטינים. היה מסמך של ראשי התנזים שקרא להפסקת אש וגם השייך יאסין מהחמאס דיבר במפורש על הפסקת אש. ממשלת ישראל ידעה ובכל זאת בטפשות וחוסר אחריות (לכל הפחות) שיגרה פצצה של טון לעזה, הרגה חמישה עשר אזרחים כולל תשעה ילדים יחד עם סלאח שחאדה ופיצצה את הפסקת האש. את התוצאות הנוראות כולנו מרגישים על בשרנו. אולי עוד לא מאוחר לתקן את הטעות. לא צריך אפילו לעשות משהו דרמטי. אפשר פשוט להודיע בשקט לאירופאים ולאמריקאים, ולבקש מהם למסור לפלסטינים, שאם לא יהיו יותר פיגועים לא יהיו גם חיסולים ותהיה יציאה של צה"ל מהערים הפלסטיניות (הרי ממילא הישיבה שלו שם לא מונעת פיגועים, כבר ראינו!). למה לא לנסות ואולי נצליח לחסוך הרבה דם?

raz 93

New member
תגיד לי איפה אתה חי שמאלני גאה ???

הלואי וזה היה כ"כ פשוט אבל זה לא ככה הפסקת אש לא תהיה בחיים!!! הפתרון זה רק מלחמה צריך להשמיד אותם

ה מ ש י ח

New member
היי רז. מזמן לא שמענו ממך.

יודע משהו, כשאני שומעת אותך זה מעלה בי ספקות לגבי יעילותה של הדמוקרטיה.

מי היה יותר שמואלני ממני????

אני הרי שאפתי לשלום.... ואמרתי שזה הפיתרון... אבל אין שותפים... הם לא רוצים שלום!!! הם רוצים את השטח שלהם, השטח הכבוש... הם לא רוצים שלום... הם רוצים אותנו מתים... אני לא אומרת עליך הומו, אבל סחתיין על האופטימיות... ומה שלומכם חוץ מזה???

ה מ ש י ח

New member
אהלן שמופי!!!!!!!!!!!!!! מה המצב?!

תקשיבי, כולם רוצים שלום. רק שאנשים שונים יפעלו בצורה שונה כדי להשיג אותו. בין אם זה פיגוע ובין אם זה הסכם ידידותי על כלכלה משותפת. יש המון דרכים שכולנו מאוד מאוד פוסלים אבל המטרה היא משותפת. רק... שיש כאלה שהיו רוצים שלום כשאנחנו לא בחיים כדי לחזות בו.

vegi force 1980

New member
מצאתם מישהו חדש להתנפל עליו

בגלל דיעותיו הפוליטיות??? אחי השמאלני שים לב לשירשור למטה שקולם רצו לרצוח אותי בגלל דעותיי הכי חכם זה פשוט לא לדבר כאן יותר מדיי זה עוד יהפוף לבהיות כמו פורום הימין שלנו בהנהלת שלומי הגזען מספר 1... ואגב אני אומנם לא הומו אבל אם יש למישהו כאן בעיה עם הומואים זה רק מראה כמה שאתם חיים בימי הבינים מצטער אבל הומו זה לא קללה......... אבל זאת דעתי בלבד...

אחי, אתה אוהב להגזים...............

מה יש??? אם אומרים דעות שונות משלך, אז הן לא מתאימות לך??? לא כולם חייבים להסכים עם דבריך, זהו העניין של חופש הביטוי שהזכרת כבר, ואף אחד לא רוצה לרצוח אותך בגלל מה שאתה חושב!!! ואם אתה לא יכול לקבל דעות של אחרים, אז אולי באמת אין לך מה להביע את דעותיך בפורום... כל הרעיון של הפורום זה היכולת להביע את הדעות הפרטיות שלך, איך שנראה לך!!! לפעמים יגידו דברים שלא יתאימו לך, אבל אין ברירה, ואלו החיים!!! אם אתה לא יכול לקבל את זה, אז באמת אין סיבה שתהיה חלק מהפורום!!! בלי כוונה להעליב כמובן!!! ועוד משהו, ברור שהומו זה לא קללה, אף אחד לא אמר... אל תוציא דברים מהקשרם, זה לא יפה....

raz 93

New member
תראי........

אני מכבד כל אחד ואת הדיעה שלו ! לכל אחד יש חופש להגיד מה שהוא רוצה ולחשוב מה שהוא רוצה. אני ימני , וחושב שבגלל השמאלנים אנחנו לא נצא מהמצב שבו אנו נמצאים. ההומו היה בצחוק כמובן.... ואם את ממש לא רוצה שאני אהיה בפורום , אז אני לא אבקר כאן יותר...

רז אח שלי, נשמה.....

מה שכתבתי לא היה מכוון אליך, תסתכל על ההודעה מעלי... ואז תבין למי התכוונתי....

למעלה