הפסקי לעשן !!!!

dot2006

New member
הפסקי לעשן !!!!

אני בן 30 מעשן מגיל 10 כבר 20 שנה ברציפות, נולדתי במשפחה ששומרת שבת ומרוב שהייתי מכור אפילו בשבת הייתי מעשן כי אחרי האוכל של ערב שבת הייתי נשבר ומרגיש תחושת חנק איומה והייתי רץ החוצה לעשן כמובן שלעולם הוריי לא ידעו שאני מעשן בשבת, לפני כחצי שנה בערך התחתנתי ואני גר עם אשתי במרכז הארץ והוריי בדרום הארץ אנחנו נוסעים פעם בשבועיים לשבת אצל הוריי, אבי שומר שבת ולא מוכן שאסע בשבת, בשבת לפני חודש התארחנו אצל הוריי והחלטתי לצאת לפני יציאת השבת בטענה שיש פקקים ואני ממהר להגיע הבייתה, אבי התעצבן מאוד ואמר לי שהוא לא מקבל א זה ואם אני מתכוון לנסוע בשבת כשאני בא לבקר אותם אז שאני לא אבוא בכלל והוא מאוכזב מאוד ממני על כך שאינני מכבד אותו, התעצבנתי ונפגעתי על כך שאמר לי שלא אבוא יותר לקחתי את אשתי ונסענו (לפני שיצאה שבת), כשהגעתי לבית התחלתי להרגיש נקיפות מצפון ורגשיי אשמה על כך שנסעתי לפני יציאת השבת וחשבתי לעצמי כמה אני לא בסדר שאני לא מכבד את אבא שלי, התקשרי אליו והתנצלתי על התנהגותי וכמובן שהוא הסביר לי על חשיבות השבת הקשבתי לכל מילה והפנמתי, ואז גם אמרתי לעצמי כמה אני לא בסדר שאני מעשן בשבת והחלטתי שיותר אני לא מעשן כי כמו שאני מכיר את עצמי ידעתי שכל עוד שאני אעשן, בשבת בלבד להפסיק זה לא יצליח לי ואמרתי לעצמי שלמות מהפסקת העישון אני לא אמות אז לא אכפת לי ומה שיהייה יהייה אני לעולם לא אגע יותר בסיגריות, חשוב לי לציין שבמשפחתי אף אחד לא מעשן וגם לא אישתי וגם לא האחים שלה, וכשהוריי בצעירותי גילו שהתחלתי לעשן זאת הייתה אכזבה גדולה שהם לא השלימו איתה עד היום שבו הפסקתי לעשן ותתארו לכם איזה אושר גרמתי להם כשהפסקתי ורק בשביל לא להרוס להם את האושר הזה ובגלל שהיום אני מבין יותר משהייתי ילד טיפש ואני מכבד ואוהב אותם מאוד, לא אחזור לעשן יותר אף פעם !!!!!!! בקרוב אצלכם תיהיו חזקים ואני יכול להבטיח לכם שאתם חזקים הרבה יותר מהסיגריה כי תחשבו על זה שעשרה סנטימטר עם פילטר וטבק לא יכול לשלוט עליכם ולהרוס לכם ולסובבים אתכם את החיים אתם יותר חזקים !!!!!

מקסים נפלא

שלום לך dot 2006' ברכותי על ההפסקה, ועל זה שחזרת לנהל את חייך, והפסקת לתת למקל עשן לסובב אותך על האצבע הקטנה, ולהוביל אותך למצבים אבסורדים. כל מה שאתה צריך לזכור הוא שאתה לא מפסיד כלום כשאתה לא מעשן, ואם מחשבות שקריות בהקשר הזה יפקדו את מוחך, אנא ספר אותם ונעזור לך להחלץ מהם בכיף, כל טוב והרבה חופש,

דן דן 76

New member
אחי, מברוק.

מישהו אמר "זה לא בעיה להפסיק לעשן, אני הפסקתי תשע פעמים" אמר את זה איזה במאי או שחקן מפורסם. בכל מקרה תהיה חזק ותחזיק אצבעות על הדופק. אני גם הפסקתי כמה פעמים אף לתקופות של שנה או יותר אבל תמיד תמיד חזרתי לטבק המגעיל הזה. הכי חשוב לא להכנס לשאננות.

למעלה