"הפסקה"

c h u k i e

New member
"הפסקה"

הבנזוג שלי ואני לקחנו הפסקה לחודש. מה זה בכל אומר!?!?!?!?! מה זה המושג הזה הפסקה?

הפסקה

זה אומר: בלי טלפונים בלי סקס בלי פגישות בלי חברים משותפים בלי אהבה בלי מריבות בלי ויכוחים בלי עזרה הדדית בלי ייעוץ בקיצור בלי שום קשר. הוא מסתדר בעצמו. את מסתדרת בעצמך. הוא חושב - מה היא עושה? מעניין? את חושבת - מה הוא עושה המניאק בלעדי?? פשוט אין.

ואחרי ההפסקה

אפשר שיקרו דברים טובים. או פירוד. לכל אחד יש זמן לעשות חשבון נפש. מה יהיה הלאה? חכי בסבלנות לתוצאה. היא יכולה להיות מאכזבת או מהנה. שיהיה בהצלחה.

seeyou

New member
כאשר הייתי אומר לבחורה לעשות הפסקה

הכוונה היתה .......פרידה....עם אופציה למימוש(לחזור).... פשוט ,לפעמים לא נעים לקרוא לילד בשמו-פרידות עם דמעות... בדרך כלל הפסקה ביחסים לא עושה טוב למערכת היחסים.

c h u k i e

New member
איך אפשר ככה?

הרי החברים שלו הם שלי ולהפך... הבית שלו היה עד אמש הבית שלי.... החיים שלנו היו משותפים. כואב עד מאוד....

s h o o s h a

New member
עכשיו הזמן לתת לכאב לימוג

כן, כמו ששר שלמה ארצי
זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר
מילים לא ממש מנחמות, חיבוקים (אפילו וירטואלים) לפעמים טיפונת עוזרים תני לו לכאב לשטוף אותך ובתוך הכאב הזכרי, שמרי ונצרי את הרגעים היפים אלו שילוו אותך הלאה מתי זה ייגמר, הכאב הזה? למיטב ידיעתי, אין שעון מדויק שמודד את הזמן ועוד לא המציאו את התאריכון אבל, הוא ייגמר את זה אני יכולה להבטיח לך זה ייגמר

נדמה שג'רי סיינפלד דבר על הפסקה

והתייחס אל "המושג" הזה בהומור האופייני לו . כאשר כמו תמיד , הוא התייחס לארועים מהחיים . עד כמה שזכור לי הוא וחבריו היו תמימי דעים ש"הפסקה " זאת מילה נרדפת אם כי יותר מכובדת ופחות חדה לפרידה טוטאלית. אז אולי כדאי להתייחס גם לזה וללמוד מהגיגיו של סיינפלד( שתמיד נכונים ומתאימים......)

למעלה