הפסקה, גלולות ומה שבינהן

חגיתלה

New member
הפסקה, גלולות ומה שבינהן

אני החודש בהפסקה עקב ציסטות "יפות", ולקינוח לוקחת גלולות גינרה. תזכורת דימום של יומיים וחצי 11 יום אחרי הכוריגון, 10 אחרי ההזרעה. רירית נשארה 5.6 מ"מ, הרופא אמר שזו לא בעיה כי היא לא עבה. הבעיה שלי זה כל התופעות שיש לי בשבוע האחרון. אני עם בחילות איומות. אין לי תיאבון כמעט לכלום חוץ מלחם קל וסלט. ירדתי כבר 2 ק"ג. אני ישנה 8 שעות בלילה ועוד שעתיים אחרי העבודה, אחרת אני לא מתפקדת. לפעמים יש לי כאבים בבטן התחתונה, אבל כמו של ביוץ, לא משהו מלחיץ מעין התמתחות כזו, וסליחה על התיאור אבל הפרשות בכמויות. (לא צבע מיוחד). האם כל זה מהגלולות? (גינרה) האם אני צריכה להלחץ ולהתקשר לרופא או שפשוט לחכות שייגמר המחזור? חגית

bapi

New member
היי חמודה

לא נעים לי לומר
אבל אין לי שמץ של מושג
ממה זה יכול להיות אבל אם את מודאגת למה שלא תתקשרי לרופא
רק בשביל השקט הנפשי

נועם@בת

New member
אני לא מבינה גדולה בגלולות

אבל יודעת שלגלולות יכולות להיות כל מיני תופעות לואי מלחיצות בחודש הראשון. דוקא ההפרשות כמו של ביוץ נראות לי לא מתאימות, כי מה שהגלולות עושות זה מונעות את הביוץ, הן נוגד אסטרוגן והאסטרוגן הוא זה שגורם להפרשות הביציות. אגב, פרט לדימום שהגיע עשית בדיקת הריון? דימום קצר מוקדם מהצפוי תמיד מעורר סימני שאלה. וחוצמזה תמי דכדאי להתקשר לרוםפא ולשאול, בשביל זה הוא רופא, כדי לתת תשובות. |חיבוק נועם

למעלה