הפסקה בטיפול

MommyHug

New member
הפסקה בטיפול

איך אומרים למטפלת שאנחנו רוצים הפסקה? איך מבקשים מהמטפלת הנחה? איך משלימים עם זה שאני נאלצת לקחת הפסקה? איך איך איך?

D i s o r d e r

New member
אהמ...

אולי להעלות את הנושא בעדינות... לגשש, כדי לראות תגובות... זה מה שאני עושה בדר"כ. "בודקת" את השטח... חוצמזה, אולי הכי פשוט הוא להגיד במפורש מה הבעיה. לספר שקצת קשה עם הכסף, להעלות את זה שזה עלול לגרום להפסקת הטיפול... בואי נעשה את זה ככה - איך את חושבת שהיא תגיב?
רק אגיד לך משפט שמלווה אותי כל פעם כשקצת קשה, ואני יודעת שאולי עכשיו יהיה קשה להאמין, אבל אסור לוותר על התקווה הזו, קטנה ככל שתהיה. "דברים תמיד מסתדרים בסוף" לילה טוב יקרה.

MommyHug

New member
דבר ראשון- תודה! ../images/Emo13.gif

דבר שני ושלישי ורביעי....
- זה לא שיש לי פשרות לגשש ולבדוק מה קורה, אין לי כסף (הבנק התקשר ביום חמישי שעבר ודרש את הכסף שאני חייבת במינוס! אין לי איך לתת, שיקים חוזרים- גם של הטיפול, ואין לי ממה לחיות... בנוסף לזה הבנק לא נותן לי הלוואה...) לכן הטיפול חייב להיפסק, כלומר לצאת ל"חופשה" מיידית! איך היא תגיב? תנסה לשכנע אותי כמה שזה חשוב. היא תציע לצמצם פגישות (אבל אין לי בכלל כסף!!!) ואז היא תציע שאני אשלם לה כשיהיה לי. אבל אני אהיה חייבת וזה לא טוב!!! כל הזמן אני כאילו 'אבזבז' כסף בלי לשם... זה יהיה כמו לעשות שופינג חבל"ז ולא לדאוג לכסף. איך אני לא אדאג? אני אדאג כפליים!!! ניסיתי לבשר לה בטלפון והיא לא מוכנה לשמוע. אבל אין לי כסף זו עובדה!!! (קשה ומדכאת, גורמת לי לרצות למות- אבל עדיין עובדה...)

D i s o r d e r

New member
המטפלת שלך מגניבה אותי...

מה זה אמור להביע "לא מוכנה לשמוע" ?! אין לך כסף, וזו עובדה. אני יודעת כמה זה קשה לוותר על טיפול, או להפסיקו באמצע (ובמיוחד בגלל קושי כספי...) אבל, לפעמים אין לנו ברירה... תשקלו יחד, אולי באמת לצמצם פגישות. תסבירי לה את המצב בדיוק. אל תגידי לה "אין לי כסף"... קחי לעצמך קצת זמן התאוששות, ותחזרי לטיפול "שגרתי" כשתוכלי להרשות זאת לעצמך... חבל שדברים כאלו הם לפעמים מה שיכול להרוס אותנו. אני יודעת בדיוק "איך זה מרגיש" כשאין כסף... וזו תחושה לא נעימה בכלל, אבל עם עשיית סדרי עדיפויות נכונים, תצליחי להחזיר לעצמך את השליטה על הכסף. ועד אז, גם אם צריך לעשות וויתורים, בסופו של דבר זה משתלם... מקווה בשבילך שהתקופה תעבור כמה שיותר מהר.

MommyHug

New member
תודה מתוקה!

בינתיים, לוקחת את הבאסה בסבבה, כי העולם מצחיק אז צוחקים

MommyHug

New member
זה היה קישור לשרשור השני ../images/Emo3.gif

ותודה לך את חמודה

למעלה