הפסל של סאדם

Better Man

New member
הפסל של סאדם

מה הזכיר לכם תקרית הפסל של סאדם היום אחר הצהריים? למשיהו זה הזכיר פרק בסדרה?

starman

New member
אם אני זוכר הם הרסו פסל של אחד

מהנשיאים ולא של גבדיה .

Dr.Drek

New member
בארט כורת את הראש של ג'בדייה

ואז אפילו קרני,ג'ימבו ונלסון כועסים על בארט! עד שהוא מקבל חזון בחלום...ומחזיר את הפסל למקום... (בעוד שכל העיר רודפת אחריו עם קלשונים)... פרק טוב.

ליטן א

New member
הפרק הזה בכלל הולך בצורה מוזרה..

הוא מתחיל בקטע שבארט והומר מסתובבים בלילה עם הראש של ג'בדייה, ואז רק חוזר אחורה, לראות מה קרה קודם.. בהחלט פרק חביב..

sideshow

New member
ואם בפסלים אנו עוסקים.

הנה לכם שאלה פשוטה. על פסלו של איזה נשיא שמו שיער גבוה כמו זה של מארג'?

יווו שכחתי ../images/Emo12.gif

אני זוכר שהיה פסל עם השיער של מארג'. שכחתי את השם שלו

jarjarbinx

New member
בידקו את תשובותיכם..

ניקסון תמיד מוצג בסימפסון (ובקרב מתנגדי ויאטנם) כנשיא רע שכפע את המלחמה על עמו. קרטר יצא מויטנאם. ומוזכר כנשיא טוב.

sideshow

New member
קרטר זה אכן התשובה הנכונה..

וגם הוא לא היה נשיא פופולרי במיוחד בסדרה "הסימפסונים". למעשה אדם אחד כינה אותו בסדרה "המפלצת הגדולה של ההיסטוריה (האמריקנית)". אבל הרי זו סתם הגזמה פראית. אך הוא מוזכר פעם טו פעמיים כנשיא טוב. למעשה,בפרק אחר (חדש יחסית) הוא דווקא עוזר פסימפסונים. אתה יכול להיות בטוח שזו התשובה, משום שלא הייתי שואל שאלת טריוויה שאינני יודע את התשובה לגביה. אבל טענתך לגבי ריצ'רד ניקסון נכונה. הוא אכן מוצג לעתים קרובות ב"משפחת סימפסון" ואף ב"פיוצ'רמה" כנשיא רע.

walking

New member
ניקסון

ניקסון מופיע המון בפיוצ'ירמה כמו שזוידברג אמר: "למה שניקסון אדם מתבודד ורשע יעשה מסיבה?" אם אתם רוצים לראות פרק כבד על ניקסון של פיוטורמה קחו את A head in the polls

ניקסון בפיוצ'רמה....

אחרי Head in the polls ניקסון מופיע כל כמה זמן -- פרקים שהיה לו קשר לעלילה: בעונה שלוש הוא הופיע ב War is the H-Word וב Time keeps on slippin (אחד הפרקים הכי טובים לדעתי) בעונה חמש (זאת שמשודרת עכשיו בארה"ב) הוא כבר הופיע בשני פרקים מתוך שש שהיו עד עכשיו - הפרק שציטטת -- Crimes of the hot, וגם ב A Taste of freedom.

למעלה