אין שום סיבה שיתפוצצו
אין את פרקר. ובלעדיו מכבי בעידן החוק הרוסי קבוצה אפורה וחלשה,לפחות לפי איך שהיא נראת כרגע. תשווה חמישיות ליום ראשון ותראה שירושלים עדיפה. מכבי: בינום,הלפרין,ביופורד,ארנולד,וויציץ י-ם: באוורס,טפירו,נאור,גולמץ',אוסטין. ספסל: מחליפים בקו הקדמי - מכבי: פליקס,אליהו,גרין. מחליפים בקו הקדמי - י-ם: סליי,מרקו,פניני. מחליפים בקו האחורי: חג'ג',קוטה. מכבי: שארפ,יאסטיס,ששון. ברמת החמישיה. באוורס ובינום ישמרו אחד על השני. אני לא משתגע משניהם אבל באוורס על הנייר יותר טוב,פשוט מאוד. בינום ממה שראיתי,ולמיטב הבנתי..פשוט לא שומר. באוורס בהחלט יכול לתת לבינום 2 מטר אפילו,אין לו קליעה. עם כל האתלטיות והחוזק של בינום,גם לבאוורס לא חסר. טפירו מול הלפרין? מצד אחד שניהם חורים בהגנה. מצד שני טפירו זה ה-שחקן בשבל הלפרין לשמור,רק שחקנים מסוגו הוא מסוגל לשמור: זקנים ואיטיים. מצד שלישי טפירו כ"כ יותר טוב מהלפרין. מצד רביעי טפירו צריך לשמור על הלפרין,לא בעיה גדולה מידי. רק שלהלפרין יש את השלשות שלו. מצד חמישי באוורס+טפירו אלו שני מובילי כדור כ"כ יותר חכמים וטובים מהלפרין הרכרוכית,ובינום הטיפש. וטפירו רכז,הלפרין לא,בינום ממש לא. ונאור בהחלט בהחלט מסוגל לשמור ביופורד,בטח שעל יאסטיס אם ייפתח בחמישיה. לפחות עם איך שביופורד נראה כרגע. וויציץ + ארנולד מול אוסטין+גולמץ. וויציץ לא יכול לשמור על אוסטין,גם ארנולד לא. מצד שני גם ארנולד וגם וויציץ לא יכולים לשמור על גולמץ והקליעה שלו מהשלוש. ואין למכבי על הספסל את באסטון,שאולי היה שחקן לא מי יודע מה אבל היה שחקן מלוכלך וקשוח שלא בחל באמצעים כדי לנצח,מכביסט אמיתי מה שנקרא,כולם שם רכים,ואני לא רואה מי שם יכול לשמור על אוסטין מתחת לסל. אוסטין מצד שני הוכיח שכשהוא רוצה הוא יכול להעלים את וויציץ בתור שומר. גולמץ אולי חור בהגנה,אבל מבחינת ירושלים זה טוב שישחקו על ארנולד במאץ'-אפ מול גולמאץ'. ארנולד כמו גם בנבחרת רק תוקע את ההתקפה של מכבי,הוא שחקן טיפש לאללה..וכמה שהוא יהיה יותר על המגרש זה יותר טוב לירושלים,מה גם שגולמץ' אולי רך יחסית אבל יש לו יתרון של 6-7 ס"מ על ארנולד,זה די משמעותי. ומבחינת הספסל... הקו הקדמי של ירושלים לא נופל מזה של מכבי,לדעתי טוב יותר. סליי מול פליקס? הבעיה היחידיה של סליי בתור 4 שהוא יחסית חלש,מצד שני הפליקס הזה הוא לא שחקן התקפה,ולא שחקן גב לסל. ולסליי יש את הקליעה הטובה,פליקס לא יוכל לשמור עליו. אליהו מול פניני? שניהם גרועים,אבל לפחות לפניני יש קליעה,ואין לו אלוהים בכל מה שנוגע לאמצעים כדי לנצח,והוא יודע לשמור..בניגוד לאליהו. גרין מול מרקו? אמרתי את דעתי מזמן,גרין נגר..לפחות למרקו יש מאסה והתמצאות מסויימת בצבע. והמחליפים בקו האחורי? אין למכבי מחליף אחד לרכז,וגם הגארדים שמשחקים בחמישיה הם לא רכזים. ששון ויאסטיס לא ישחקו ביחד לעולם,ושניהם כבדים וחסרי כדרור אפילו ביחס לסמולים. לי-ם יש רכזים מנוסים בדמות חג'ג' וקוטה. ואת פניני או סליי שיכולים לשחק כסמולים במקרה ויאסטיס או ששון נכנסים. שחקן המפתח הוא טפירו עבור ירושלים. למכבי אין רכז אחד בכל הקבוצה,ומצד שני ירושלים בגלל החוק הרוסי תצטרך לשחק עם טפירו כרכז למרות שיש את קוטה. שחקן המפתח עבור מכבי הוא ביופורד,הוא שחקן טוב. הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה כרגע,ולי-ם אין סמול אחד שהוא דומיננטי,בניגוד לביופורד שאמור להיות כזה. אבל נאור וגם סליי בהחלט יכולים לשמור עליו בכיף,מה גם שכרגע הוא נראה בדרך לעוף ממכבי. ואז הלפרין במאץ'-אפ שלו עם טפירו הופך לשחקן המפתח של מכבי,טפירו אם קצת יזיז רגליים בהגנה בהחלט מסוגל לשמור עליו. ובאופן כללי עדיף לי-ם..למעשה לכל קבוצה ששחקן כמו הלפרין יהיה שחקן המפתח של היריבה שלך

במקרה וטפירו לא יצליח לשמור עליו תמיד יש את חג'ג' שאמנם נמוך מהלפרין בכמעט 20 ס"מ אבל מסוגל להוציא לו את הכדור כמעט בכל התקפה,שלא לדבר על זה שהלפרין לא יכול לשמור על חג'ג' באחד על אחד,כי כאמור הלפרין בנוי לשמור על זקנים ואיטיים. אין שום סיבה שי-ם לא תנצח,למעשה היא פייבורטית מבחינתי. אם אוסטין לא יחשוב שהוא וויציץ וייקח מיליון זריקות מהשלוש ומחצי מרחק אלא ישחק רק מתחת לסל,אין שום סיבה שבעולם שירושלים לא תנצח. תספרו לי מה היה,יש באותה שעה משחק של נהריה,יותר מעניין.