הפסטיגל...
|פגרה|

Dark Force

New member
הפסטיגל...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

כפי שכולם יודעים יעלי שלנו תופיע השנה בפסטיגל בתור:
Magic Woman
אז החלטתי לאסוף את הליריקס של שירי הפסטיגל שיעלי התמודדה איתם במהלך השנים.. וגם זכתה
השנה כולנו בפסטיגל וכולנו מצביעים ליעלי

Dark Force

New member
../images/Emo151.gifהחיים הם קרקס../images/Emo151.gif

פסטיגל 96 החיים הם קרקס ואני לוליינית שהולכת על חבל מתוח החיים הם קרקס הכניסה היא זמנית ובפנים שום דבר לא בטוח החיים הם קרקס ואני רקדנית שעושה צעדים מול הרוח החיים הם קרקס שסוגר התוכנית ואחר כך הכל שוב פתוח החיים הם קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת החיים הם קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת העולם הוא קרקס והשמש פנס שמאיר פה ושם את חיינו העולם הוא קרקס וירח הוא פנס שנמתח ומחזיק מעלינו אהבה היא קרקס וכולם ליצנים שרוצים לעבור את הגשר אהבה היא קרקס וכולם נגנים ותזמורת הים והגשם אהבה היא קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת האהבה היא קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת החיים הם קרקס פעם ג'וקר ופעם אס החיים הם קרקס אם תצליח תיקח ת'פס אהבה היא קרקס והלב שביר אהבה היא קרקס והראש, באויר אהבה היא קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת האהבה היא קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת.

Dark Force

New member
../images/Emo29.gifהפיה הקסומה../images/Emo29.gif

צעצוע של פסטיגל על מטה הקסם בלילות לאור הכוכבים היא רוכבת אמיתית מאגדול לסיפורים ומגע ידיה משי שימלתה קטיפה כחולה ועניה נוצצות ואור בוהק לתוך ליבה את פית אהבה קסומה כל לילה קסם מעל המיטה מפזרת אבקת מלאכים ומאירה באור החיים. עם מכחול קסמים צובעת שיערך הופך זהוב את השקר את הפחד מגרשת למרחוק היא נושפת אז מיפיה שובל של רשפים מריחקה ומפחידה את הרוחות והשדים. את פית אהבה קסומה כל לילה קסם מעל המיטה מפזרת אבקת מלאכים ומאירה באור החיים. בעל לילה געגוע וכל ילד וילדה לא סיפור לא צעצוע רק מגע רך של פיה בואי אמא ותראי איך זה קורה לי באמת תעצמי את העיניים ויתחיל שוב לדגדג.

Dark Force

New member
../images/Emo150.gifכוכב המדבר../images/Emo150.gif

פסטיגל סובב עולם בוא ונדהר אל המדבר בין ההרים נמצא בלילה אוצר אל המדבר.. בין החולות והאפלה שם כוכב נפלא עטוף הילה בין החולות והאפלה שם כוכב נפלא כוכב המשאלה עטוף הילה כוכב תפילה בוא ונדהר אל המדבר בין ההרים נמצא בלילה אוצר אל המדבר.. בוא ונדהר אל המדבר.. בוא ונדהר אל המדבר.. בין החולות והאפלה... בוא ונדהר אל המדבר בין ההרים נמצא הלילה.. בין החולות והאפלה...

Dark Force

New member
לא מצאתי את..../images/Emo56.gif|פגרה|

"כוכב האהבה" אם למישהו יש הוא מוזמן להוסיף

mary lou

New member
../images/Emo41.gifכוכב האהבה ../images/Emo23.gif

אם תביטו לשמיים מול שביל החלב תאמצו את העיניים תגלו כוכב יש בו אש וקוטב קרח ים דמעות חמים גן של נרקיסים פורח וציפור קסמים זהו הכוכב זהו הכוכב שמחבק אותי באור כמו פיה טובה זהו הכוכב זהו הכוכב כוכב הלב הטוב שלי כוכב האהבה כשאין לי מצב רוח ואני לבד בחלום אני קבוע ממריאה אליו מטיילת ברקיע על כוכב אהוב וחוזרת אל הארץ מאוהבת שוב זהו הכוכב...

mary lou

New member
עולם אחר.

בהופעת אורח עם מיכל ינאי וילדי הפסטיגל. שנת 98. הבית המודגש הוא הבית שיעל שרה. אתמול בחלום בניתי עולם עולם משלי קטן ומושלם עולם מלא בפיות וקוסמים עולם אחר, עולם הילדים עולם צבעוני עולם דמיוני עולם שבניתי בכוחות עצמי עולם שטוף אהבה ופרחים עולם אחר, עולם הילדים בעולם שלי אין מלחמות אין בו גבולות או מדינות שכנות כולנו ביחד ילדי העולם נחזיק שם ידייים ונשיר כולם עולם צבעוני... מאז בכל בוקר עם אור ראשון כשכל הכוכבים כבר הולכים לישון אני מדמיין שוב עולם חלומי שיש בו מקום גם לך גם לי עולם צבעוני...

moton

New member
אני ממש אוהב את השירה של יעל

יש לה גוון קול מיוחד...!!! גם למי שראה ב-VOD את ההצצה לפסטיגל גיבורי על, היא שרה שם את שיר הנושא של טלנובלה בע"מ ממש יפה!! רק שתפסיק לעשן... (זה גם לא טוב לעובר
)

למעלה