הפסדים

מצב
הנושא נעול.

ייי

New member
הפסדים

הפסדים

הפסדים זו הפעם השניה (אולי השלישית ,יש לי כבר סחרחורת קלה)שניכנסתי לשוק על סמך פריצת התנגדות חשובה ו/או פריצת משולש ,והשוק עושה רוורס ומתחרט,לזכות השיטה הטכנית אני יכול רק לאמר שאני מצליח במהלכים אלו לחתוך בזמן,נקודה נוספת:יתכן שמדד תל אביב 100 משקף יותר טוב את המצב מהמעוף,אני משקיע במניות לא באופציות ,לא יודע למה אבל הרגשתי צורך לכתוב את זה ,בכל סיבוב כזה הצלחתי להפסיד 6% , 8-(

prtz

New member
לא תמיד מוכרחים לפעול

לא תמיד מוכרחים לפעול

הפסדים זו הפעם השניה (אולי השלישית ,יש לי כבר סחרחורת קלה)שניכנסתי לשוק על סמך פריצת התנגדות חשובה ו/או פריצת משולש ,והשוק עושה רוורס ומתחרט,לזכות השיטה הטכנית אני יכול רק לאמר שאני מצליח במהלכים אלו לחתוך הפסדים בזמן,נקודה נוספת:יתכן שמדד תל אביב 100 משקף יותר טוב את המצב מהמעוף,אני משקיע במניות לא באופציות ,לא יודע למה אבל הרגשתי צורך לכתוב את זה ,בכל סיבוב כזה הצלחתי להפסיד 6% , 8-(
3י מרוב רצון לראות פריצה של משולש או קו התנגדות אתה מתעלם מנתונים טכניים נדרשים. במקרה שלנו מדובר על מחזורים. אם נקח בחשבון שחלק מהמחזור במעוף הנו משחקים בין נכס בסיס לחוזים ברור שהשוק המדולדל אינו משוכלל לחלוטין ולכן יש בו הרבה רעשים. גורביץ מנסה להתחכם וטוען אנחנו בעליות אך לא רואים את זה כי יש חילופי מניות אולי הוא צודק. אבל מחירי האופציות לא מבינים את זה ואין להם זמן לחכות יש להם טתא שמקצרת את חייהם לפחות מרוב משחקים הווגא פועלת לטובת השחקנים נצל זאת ואל תחכה לפריצת מבנים טכניים מובהקים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה