הפנינג Roleplay מס´2

orenfeldman

New member
הפנינג Roleplay מס´2

חברים, אני מקווה שהספקתם לכבס את התחפושות ולשייף את החרבות כי ביום שבת הזה, 11.5 בשעה 11:00 יפתח ההפנינג השני של האחווה. האירוע יתקיים באותו מקום שבו היה ההפנינג הראשון, (מאחורי מרכז שוסטר ברמת אביב ג´) בתוכנית: * בזר * זירת קרבות (לכל סוג נשק זירה נפרדת) * ממוזR - הרפתקאת Roleplay קצרה מוזמנים כולם, חברים אחים הורים ושאר מיני אבמ"ם.... **** חשוב מאד**** להביא אתכם מים, וקובע! ועוד כמה דברים: -שתייה מרובה. -אוכל(קחו בחשבון את אורך האירוע). -תחפושות ונשקים!!! -מי שמעוניין לקנות/למכור ציוד -נא להערך בהתאם. -כלי נגינה וספרים(לאמנים ולמספרי הסיפורים)-וכל אמצאי אחר להעלאת המורל. -מצב רוח טוב. -את כל החברים שלכם. שחקנים חדשים מתבקשים לחתום על טופס הסרת אחריות שנמצא בכתובת הזו: http://corky.net/~ori/onetimer.rtf המסמך בצורה נוחה להדפסה. שימו לב שזהו ההעתק החדש ביותר - ועליו יש לחתום. לכל שאלה נוספת אתם מוזמנים לשאל כאן ואולי גם יש לכם סיכוי לתפוס אותי בפלאפון 259197-054 בשעות הערב!

כה לחי! ההפנינג, הפיקניק, הבזאר!

אני מרכז את ההערכות לנקודת ההרשמה, לבזאר, לרחבת ההתפקנקות ולשאר מיני הפעילויות שאינן הזירה והממוזעR. כל מי שמעוניין להציג דוכן של תוצרתו העצמית:
תחפושות
נשקים
תכשיטים
אביזרי-קסם
תולעי-גומי
אוכל ושתייה
ריקמה
קישוטים
שריונות
- הכל
מוזמן לפנות אלי, בכדי להבין את הפן החוקי בעניין, ולהערך בהתאם. כל מי שמעוניין לבצע פעילות כל-שהיא:
סדנת יצירה
סיפור סיפורים
מופע ג´אגלינג
תיאטרון-בובות
קסמים
סטנד-אפ
פרינג´ פנטסיאה
ועוד רעיונות שיעלו בהמשך ... מוזמן לפנות אלי אף הוא, על מנת להריץ את יוזמתו קדימה. בברכה... Radagast the Brown

בארד

New member
ועוד משהו קטן!!../images/Emo88.gif../images/Emo61.gif

קשתים ולוחמים אנה הגיעו כמה שיותר. ולמידע על כל דבר בנושא הקרבות (קרב עם חרב+מגן,קשת,חרב+חרב) יכול לפנות אליי [email protected] או בטלפון 056-505911 תודה לירי אור מפקד זירת הקשתות וסגן קפטן אסגרות´

lightningbolt

New member
קטינים

יש ה"חוזה" קטינים אמורים להביא רק אישור הורים או את הטופס חתום ע"י ההורים?

the off player

New member
זירות קרב,לחימה ובכלל

אני אהיה אחראי זירות הקרב וכל לחימה בשטח. יפעלו בשטח שתי זירות : הראשונה- לנשק רך, אליה לא יורשו להכנס לוחמים עם נשק קשה. השנייה- לנשק קשה, אליה יוכלו להכנס לוחמים עם נשק רך,אם רצונם בכך. מספר בקשות: -אנשים שיודעים להלחם בצורה יוצאת דופן ומעוניינים לסייע באירגון הזירה, הדרכת לוחמים חדשים, פיקוד על כוחות וכו´ פנו אלי- [email protected] -אנשים שרוצים לארגן ארוע לוחמני ביריד (זירת גלדיאטורים,לדוגמא) או לרכז אימונים לתחום מסויים או כלי נשק מסויים(לדוגמא-קשתות) פנו אלי- [email protected] מספר דגשים: -הלחימה עם נשק מאושר בלבד ובזירה המתאימה לו. -הלחימה תתבצע באיזורי לחימה בלבד(זירות,ממוזR ואם יוקצו עוד שטחים תמסר הודעה).כל לחימה או שימוש בכלי נשק(גם קשתות) בכל שטח אחר א ס ו ר ה ב ה ח ל ט ! ! ! -אין להלחם לפני חתימה על טופס הסרת אחריות. בברכת "קדימה הסתער!" השליץ והברק.

vekcna

New member
דרושים NPCs לממוזR

[ דרושים NPCs לממוזR שהתקיים ב ביום שבת הזה, 11.5 בשעה 11:00 תפקידים ראשיים : Powerfull undead Black knight Mage Undead leader (not all are bad guys J ) תפקידי משנה: Band of undead (few) אם אתם רוצים לקחת חלק בהרפתקה מרתקת אנה צרו קשר עם אסף 254011 – 054 שמוליק 931549- 054

thee

New member
זה עדיין בנוסח טולקין?

למרות העובדה שהמשחק בוטל, מבחינת ההפנינג, הכל נישאר כרגיל, נכון?

orenfeldman

New member
ההפנינג מתקיים בלי שום קשר לR

ההפנינג מתקיים בלי שום קשר לR של טולקין הסיגנון יהיה חופשי...

לכל מי שמגיע מחר ליריד

ביריד שעבר, תרמתי מכיסי שתי חבילות של דקט-טייפ לבלי החזר, על מנת לסייע לאנשים שנשקיהם לא עומדים בתקן לרפדם כהלכה ולעבור אותו. לכל מי שמגיע מחר ליריד: אודה לכל מי שיהביא איתו/ה:
גפה/דקט-טייפ/סרט-חבלה
איזולירבנד
ספוג מזרן (מעט מאד, לא צריך להגזים) על מנת לתת כתף למאמץ קהילתי, ולסייע לאנשים המעוניינים להלחם בזירת נשק-רך ולא רפדו את נשקיהם לרפדם כהלכה לעבור את תקן-הבטיחות. תודה.

xxyyxxyy

New member
עסקים

איך אני צריך להתארגן עם אני רוצה למכור בבאזר

למעלה