הפניית שיחה

mp2296

New member
הפניית שיחה

אבקש את עזרתכם בהפניית שיחה.
האם קימת אפשרות שהטלפון השלישי יראה את מספר הטלפון המפנה.
תודה .

mp2296

New member
הפניית שיחה

בהפניית שיחה רואים את מספר הטלפון של המתקשר. בטל 3 .
כלומר טל 1 מחייג לטל 2 כשטל 2 הוא המפנה .
טל 3 יראה את מספר של טל 1.
אני מחפש אפליקציה { לטל 2 ) המפנה שיחה אוטומטית לטל 3 וטל 3 יראה את המספר של טל 2. ולא את המספר טלפון של טל 1.
תודה .

T o m c o

Member
מנהל
הפניית שיחה מבוצעת על גבי הרשת ולא במכשיר.
לכן ללא הגדרה ברשת הסלולר, לא ניתן לבצע דבר כזה.
אין אפליקציה שתוכל לעשות זאת. ולא תוכל להיות אפליקציה שתוכל לעשות זאת כל עוד אין לך גישה למערכת המידע של חברת הסלולר.

prizman

New member
אתה בטוח?

לא שאני יודע על דרך אחרת אבל מנסה לחשוב על זה.
יש לי צמיד כושר. אם מישהו מתקשר אלי לסלולרי מופיע לי המספר של המחייג על הצג של הצמיד אבל מי ששולח אותו זה הטלפון שלי.
אני מניח שבאותה מידה היתה יכולה להופיע הודעה "כאן טלפון 1, מספר *** מתקשר אליך.
אם היו לי שני טלפונים, השני היה מודיע "כאן טלפון 2, *** מתקשר אליך". לי לפחות זה נשמע די פשוט לביצוע.
אולי החמצתי משהו, אין לי מושג.
כל זה כמובן יכול להתבצע רק כששני הטלפונים זמינים.

T o m c o

Member
מנהל
פעולה של הפניית שיחה מבוצעת ברשת ולא במכשיר בוודאות.
הפעולה של הפנית שיחה חוצה מכשירים.
לא פעם יצא לי להפעיל מכשיר ולהפעיל הפניית שיחות, להוציא ממנו את הסים ולהעבירו למכשיר אחר (אחרי תקופה בארנק שלי), כשהעברתי למכשיר האחר - הפניית השיחות עדיין פעלה עד שביצעתי ביטול שלה.
&nbsp
מה שקורה בהפניית שיחה, זה שהמחייג (להלן: 1) מחייג למפנה השיחה (להלן: 2), אולם 2 ביקש הפניית שיחה למספר אחר (להלן: 3), רשת הסלולר מפנה את המספר עוד לפני שמגיע למכשיר ישירות ל3.
גם אם תופעל הפניה שאינה מיידית (אם תפוס, באין מענה), ההפניה מתבצעת ברשת הסלולר ולא במכשיר.
&nbsp
במקרה של צמיד כושר, הוא מחובר באמצעות BT למכשיר, המכשיר שולח אליו את כל המידע והוא אינו מכיל כזה, הוא גם אינו מתקשר עם רשת הסלולר. לעומתו הטלפון המקבל כן, וההגדרה היא שהפנית שיחות פשוט מקפיצה את השיחה, כתחנת ממסר בדרך ליעד, ללא שינוי המידע שמועבר מהרשת ממנה יצאה השיחה.

prizman

New member
במצב שהמכשיר סגור אין לנו ויכוח

וציינתי שהוא צריך להיות פתוח. במצב כזה לא מדובר על הפנית שיחה אלא על העברת שיחה.
ב"ט זו רק טכנולוגיה. באותה מידה זה יכול לעבור על WIFI ויש כבר שעוני כושר עם רכיב 3G.
ברגע הראשון חשבתי כמוך, במחשבה שניה זה נראה לי פתיר ברמת האפל' אם כי לא יודע אם קיים.

T o m c o

Member
מנהל
אז אני יודע להגיד, זה לא קיים וזה לא פתיר ברמת האפליקציה.
כל האפליקציות שמעבירות שיחות עושות את זה בעזרת קודי MMI שזה העברת שיחה רגילה על גבי רשת הסלולר.

למעלה