הפנטזיה שלי:

גינגית1.

New member
אהבתי. תודה תודה

ועושה רושם שאהנה כאן מאוד

ביגבן

New member
תעלי למעלה תרמתי תרומה היום../images/Emo111.gif

לכיפה אדומה...מה הפנטזיה שלך?

גינגית1.

New member
עכשיו?

כמה ימים של שקט ורוגע ושלווה וירוק של הגליל וגשם שמרווה אדמה ופרגים אדומים ורקפות וגם פיטריות ובקתה באמצע שום מקום אני ואהובי בתוך ג´קוזי מהביל וספוג כזה קשה לקרצוף קרצוף של כל המתחים כל העייפות לחדש להתחדש וכוס יין ומכאן הכל פתוח זו הפנטזיה שלי העכשווית.

ביגבן

New member
בג´קוזי ...איתך לבד

בחוץ קר ...חורף מושלג...שלג יורד ופתיתים מכים בחלון נכנס לג´קוזי..לבריכת החום..לוהטת כמו לבה.. מלטף את כתפייך הנוגות...נושק לצווארך הצחור מענג אותך בעיניים עצומות... נותן לזרמי המים החמים..לענג אותך שומע אותך נאנחת...גונחת...אוהבת את המגע המשכר של אצבעותיי הארוכות.... רוצה אותך...יפה וקורנת...חיוך של זריחה על פנייך כשאת נפתחת אליי....רוצה מייחלת.. ומשתוקקת... גופינו מתערבבים....שדיים לוחצים חזה....ואני הוזה שותים אנו אחד את השניה....מוצצים ונושכים ונעים בקצב הסמבה אל האושר הבא.......

astrider

New member
היי ג´ינג´ית

לא הייתי פה אתמול. קיבלתי הודעתך, ושלחתי גם. ועכשיו: עומד בחצר הבקתה, רוכן מעל הגדר, צופה אל השביל. יודע שעוד רגע אראך עולה בו, כתם אדמדם באופק... ומפליג במחשבות: לא אצא לקראתך, אשאר כאן, נועץ מבט, ארגיש את המרחק המחושמל הולך ומתקצר. ארגיש את מבטך על עיני, סורק את גופי. עד תגיעי אל השער. ואת תפתחי אותו לקראתי... דימדומים, האויר קריר... ועוד מפליג: איך ארגיש את חום גופך האדמוני, גוף פוגש גוף, פיות מתערבבים. ידיים קרות נשלחות, ("ומסען ארוך ומפותל") מרגיש את השדיים הרכות החמות, עטופות בצמר, ואת החום העולה מעבר לכפתורי הג´ינס, וקרירות, מגששות את גבי... מתחיל כבר להחשיך, ועדיין רק ירוק בקצה השביל.

למעלה