הפנטזיה שלי...

A red hot chili

New member
הפנטזיה שלי...

היא ישנה. פנים כל כך עדינות ורגועות הוא חשב... כמה הייתי רוצה לדעת שהיא חולמת עליי עכשיו. הוא המשיך להסתכל עליה דקות ארוכות והרגיש איך כולו משתוקק אליה. הוא התחיל מלטף את עצמו, אבל זה לא הספיק לו. הוא התחיל מלטף אותה. מעביר יד בעדינות על שדיה, לאט כדי שלא תתעורר, רק חולצת טריקו דקה מכסה אותן. מלטף את צווארה ומסרטט את פניה באצבעותיו. מעביר אצבע חלקה על השפתיים האלה, שלא יודעות כמה הוא רוצה לנשק אותן עכשיו... מדרים בחזרה, עובר שוב על השדיים, מגיע אל הבטן הרכה...מרים מעט את חולצת הטריקו הדקה ומלטף באיטיות את עורה הרך. הוא לא יכול יותר, מתכופף ומנשק את בטנה. מלקק באיטיות מטריפה... כנראה שהיא מתחילה להרגיש משהו, הוא חושב, היא מתחילה לנוע מעט... הוא נרתע מעט, שוב רק מלטף. מסתכל עליה נרגעת ומתכופף אל פניה שוב. מנשק את שפתיה הסגורות שנפתחות אט אט ומחדיר לתוכן לשון עדינה... הכל כל כך חם והוא מתגרה רק מהמחשבה שהיא לא יודעת כלום... מוריד את היד. תחתון שחור מכסה את איברה הרדום. דרך התחתון והא מלטף ברוך, בקצות האצבעות עובר על כולו, עכשיו כבר מקווה לראות אותה מתפתלת מתוך שינה... והיא לא יודעת כלום... החולצה הדקה שכיסתה אותה עולה לאט לאט, לא מכסה הרבה כעת, ושדיה נחשפים לעיניו. זקורים ויפים. היא ודאי מרגישה משהו, חשב לעצמו... מנשק אותה שוב, הפעם לא עדין כמו קודם, רוצה אותה מתפתלת וזועקת, יודעת כמה הוא רוצה לראות אותה נהנית.... והיא לא יודעת כלום... מחדיר את ידו אל תוך תחתונה. האיזור מעט רטוב וחם... יודע בדיוק איפה לגעת, מה משגע ומה מטריף אותה... לוחץ בכל נקודה רגישה ומלקק לאט את שדיה. זהו. היא מכווצת את רגליה ומזיזה את אגנה. היא מרגישה ויודעת. זזה במהירות בתנועות חדות וגונחת קלות. הוא ממשיך לגעת בכל נקודה רגישה בידו האחת וחוזר עם פניו לנשק את פיה... מנשק אותה מבעד לשפתיה ופתאום מבין שלשונה בתוך פיו. היא משתפת פעולה. פותח את עיניו ומבין שהיפהפיה התעוררה. היא מנשקת חזרה עם מבט מופתע אך מייד מחייכת חיוך רחב... אף פעם לא העירו אותי ככה...

ferdinand

New member
כמה נפלא!

אוי כמה פעמים - בעיקר בשבתות בצהריים (אבל לא רק) מתעורר לפני כולם (אנחנו ישנים ב-"מיטה משפחתית" לכן אגב רוב הפנטזיות שלי הן בסלון או כשהאפרוחים אינם...) והיא שוכבת על הבטן, עם הכותנת הלבנה שלה שמתמרוממת מעל לטוסיק, חושפת את התחתון נעוץ בחריץ המטריף... או המכנסונים השחורים, עם גופית התחרה השחורה... ו-אוי כמה בא לי אז...

bugbuster

New member
../images/Emo97.gif כןןןןן

ברוכה הבאה

שעוד תתגשם

כניראה חלמתי על כך, כי כששאלתי אותו ענה שישנתי עם בירכי מקופלות לכיוון התיקרה, עם פיסוק רחב. כך התעוררתי כשראשו בין רגליי. עכשיו חולמת להעיר אותו. אהבתי- כתיבה יפה

למעלה