הפנטזיה שלי.

Big Gun

New member
הפנטזיה שלי.

אני נחטף ע"י שתי בחורות צעירות וחזקות. הן מביאות אותי לביתן ומודיעות לי שהן ייעדו לי את התפקיד של משרתם. אני "כמובן מסרב ואז אני נקשר באזיקים,מופשט והן מתחילות להצליף בי. הן אומרות לי שכאשר אני יסכים להיות משרתם הן יחדלו. אני ממשיך לסרב והן מתחיךות לענות אותי ע"י מצבטים בפיטמותי ומשקולת נקשרת לזייני. בשלב מסויים אני נשבר ואומר שאני יעשה כל מה שהן תבקשנה. תחילה הן מצוות עלי לעשות כל מיני עבודות בית. יש עבודות שאני מסרב לעשות ואז אני נקשר ושוב הצלפות ומצבטים עד שאני מסכים. בין לבין אני נקשר מוצלף מכריחות אותי לעמוד על ארבע וללקק את כפות רגליהן. אחרי סדרה של עינויים הן שורשות ממני לזיין אותן.אני מסרב באומרי שאחרי המכות וההשפלות שספגתי לא בא לי לזיין אותן וזה אף על פי שזייני עמד כתורן. אחרי סדרת הצלפות על סירובי לזיין אותן הן משכיבות אותי על גבי ופשוט אונסות אותי.

Big Gun

New member
האם את.....

מוכנה לממש יחד את הפנטזיה שלי
בקשר לשם אז כידוע לך קשה ב"תפוז"למצוא שם משתמש אז פתחתי את המילון יצא לי האות B ושם ראיתי את המילה Big Gun שפירושה "איש חשוב" והחלטתי לאמץ אותה.

יש לי פטיש לגברים גדולים (מינימום

בגודל של צביקה הדר) בגלל שאלתי לגבי ה - Big בעניין פנטזיה אז ככה: אני מקדישה את חיי להגשמת הפנטזיות שלי בלבד ולפעמים אם הם עולות בקנה אחד עם הפנטזיות של בני הזוג שלי אז סבבה:)) הפנטזיה הספציפית שלך לא ממש כוס התה שלי כי אני לא נוהגת לחלוק את הגברים (עבדים, כלבלבים וכיוצא באלו) עם נשים אחרות:))

Big Gun

New member
אז בשלב ראשון נעשה זאת....

כאשר את סולנית....
אחרת ההפסד כולו יהיה שלי.

אייבורי

New member
מכשפה

ואת מוכנה לחלק סוסונים כלבים ושאר עבדים ושפחות עם דום נוסף ?

לא! ולא בגלל שאני לא שמחה שיהיו עוד

גברים איתי בסאשן:) אלא בגלל שאני לא יכולה להמשך ולהתגרות מינית משליטה גברית:))) איתך הסליחה:) אבל אני יכולה להיות חברה הכי טובה בעולם של גבר ששולט אבל אין לי התעוררות מינית באיזור החלציים מהנוכחות שלו לידי:))

אייבורי

New member
סבבה

כל אחת וטעמה היא אבל אני חושב סימביוזה נו שיהיה בכל מקרה חג שמייח

שאייאן

New member
מכשפה יש לי הצעה בשבילך.

בואי נעשה כזה דבר. שחמט של הנשמה. נשב על שולחן נוציא את כל הנשקים. את יכולה לנסות לעשות את כל מה שבא לך. בשביל להראות לי שזה תענוג להיות עבד ונכון שעבד זה דבר אינדיוידואלי ובלה בלה בלה ולא כל אחד יכול ולא כל אחד רוצה ולא כל מלכה מתאימה לכל עבד. אני מוכן להסכית כמו כלבלב טוב. אחרי זה אני רוצה שתקשיבי לי 20 דקות . ואני אראה לך איזה עולם מדהים יש לכלבות. ומי יודע. אולי תגלי שבעצם היעוד שלך זה ללקק לבנים של מלכים תתחת. ואולי אפילו תהני מזה אם אני ארצה . מה את אומרת . שנשים כפפות עלינו?

חשבתי

חשבתי להפציץ אותך בהטפה הקבועה שלי (הרי יש עוד כמוך ברשת) שכוללת הסבר מפורט למה זה מתנשא, נפוח ונואש לנסות לשכנע (להפוך לשפחה) אישה (מלכה מכשפה וכל השאר) בת שלושים וקצת שיודעת שרק גברים כנועים עושים לה את זה כבר מגיל 5, אבל אני אוותר לך למען שלום בית בפורום ואומר: "לא תודה":) חג שמח!

שאייאן

New member
טוב נו באמת יצאה עלי יפה ..

בסדר אז לא נדפוק לך את סכמת החשיבה... נעים מאוד שאייאן..

למעלה