הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי

יש לי פנטזיה לצרף גבר נוסף למיטה אני סטרייט ולא אוהב גברים אבל הפנטזיה שלי היא לצרף גבר נוסף וביחד איתו לענג אותה האם זה נראה לכם נורמלי?

ouz

New member
בוודאי שמאמין לך.................

לא רק שמאמין לך , מבין אותך ואת החשק הזה לראות את האישה מחובקת מתענגת על זין אחר,,,, הריגוש,החושניות ..... אני חוויתי חוויה כזו , אני גבר סטרייט בן 28 מהמרכז נראה מעולה..ויצא לי להיות עם זוג שרצה שאענג את האישה והגבר צופה ומגיב..... היה פשוט מדהים בכייף היתי עובר חוויה כזו שוב.... אם אתה לא הססן , שאל אותה....אולי נוכל לממש את הפנטזיה שלך ושלה.... צור קשר במייל [email protected] ערן

טלטולה

New member
נורמלי מאודד

זה כבר נחשב פנטזיה לא ממש חדשה לעידן של הפנטזיות החדשות חחח רק תזהר מזה כי אתה נשוי ותלוי איזה בחורה תיפול עליך זה לא דבר פשוט

aa

New member
נשוי - שמע עיצה ..... ../images/Emo20.gif

גם אני בסירה הזו בדיוק - ואני חושב שזה אחלה - והיא הנהנית העיקרית ואצלי - זוגתי היא "מרובעת" ואין מצב בכלל להגיע לשלישיה כמו גם כל מיני פנטזיות פראיות אחרות
מה דעתה על העניין - האם זה מתאים לה בכלל ? אז הפיתרון שאני מצאתי - הוא לעשות את זה עם אחרת ככה גם ממשים את הפנטזיה , גם לא פוגעים ברצונותיה ואני בכלל מפליג למחוזות יותר רחוקים עם הפנטזיה הזו שכל השלושה מתעסקים זה עם זה במיטה ( ואני סטרייט
) אז כעת אני שואל את אותה השאלה ששאל הנשוי - האם זה נורמאלי

כל עוד אתה שלם עם זה

עם הפנטיזה שלך זה מה שחשוב, והאישור צריך להיות רק שלך או של בת זוגתך... לפעמים אנחנו חושבים על משהו כי זה מגרה את המחשבה והמציאות היא יכולה להיות באותה מידה מענגת או שלא את זה רק אתה תוכל לדעת

למעלה