הפנטזיה שלי

בן אדם1

New member
הפנטזיה שלי

אני פותח את דלת חדר האמבטיה, רוצה להדליק את האור אבל אני עוצר החדר מלא באורות נרות ריחניים, וקטורת מרחפת באויר בשלל ריחות אני פוסע פנימה ואז שומע פסיעה מאחורי אני מסתובב והיא מולי היא אוחזת בכתפיי ומעסה אותם בקלילות, מנשקת נשיקה רופפת <נוגעת לא נוגעת> על שפתיי אני רוצה להגיד לה שאני עייף, אבל עוד נשיקה ארוכה ורטובה גורמת לי לגנוז את מחשבותיי אנו עומדים אחד מול השני...מתנשקים באיטיות..שפתיים...נוגעות...לא נוגעות... לשון מטיילת...טועמת ומתענגת מטעמה המתוק, אני מרטיב את שפתיה ויונק את לשונה...מעביר את לשוני על אוזניה ויורד לשיפולי צווארה, לשוני ממשיכה לשוט על גופה...המפיץ ריח כניחוחות פרחי האביב אני ממשיך בליקוקים ומעביר את ידיי לאורך גופה פתאום...אני שומע רעש מים חלש...אני מביט מעבר לכתפי ורואה שהאמבט מלאה במים חמים ובקצף אמבט ריחני מגרה...ופרחים ונרות צפים להם על המים החמים אני פותח עם שפתיי כפתור ראשון בחולצתה...וכפתור שני בנשיכה קלה..נשיכה מגרה היא מתמוגגת ואוחזת בשערותיי...אני מעביר את לשוני על בטנה...ועולה אט אט לעבר שדייה השופעים... היא מלקקת את כתפי...מלקקת ומנשקת..והיד שלה מלטפת את שרביט הקסם שלי אני בתנועות סיבוביות מעסה את פיטמותיה...הן מזדקרות ורוצות לפרוץ את החומה שיניי מסירות את רצועת החזיה מכתפיה , ואצבעות ידי חודרות אליה פנימה אל המעגן החם והרטוב...ובתנועות סיבוביות הם מטריפים את הדופן הפנימית העליונה...בדיוק באותה הנקודה שהיא מאבדת שליטה...גופה קופא...והיא אינה יכולה לזוז או להגיב מרוב הנאה... אני מוריד את מכנסיי ..אוחז בישבניה ומושיב אותה על המגבת שעל השיש (דואג שלא יהיה לה קר בישבן
) אני מלטף את הפות מעל תחתוניה...ותחיל להרגיש את הכתם על תחתוניה..כתם קטן שהולך ומתרחב...מדיף ריח משכר של גירוי ושכרון חושים ומכוון שהשעה כבר מאוחרת....נאלץ לסיים ההמשך הוא פרי דמיונכם המשך לילה קסום לכולם

למעלה