הפנטזיה שלי בזה נתקלתי היום וחשבתי לי...כמה זה סקסי אלוהים... כל כך מתאים להיום
ס סופו סטיק New member 7/1/15 #1 הפנטזיה שלי בזה נתקלתי היום וחשבתי לי...כמה זה סקסי אלוהים... כל כך מתאים להיום
yame1212 New member 7/1/15 #2 שעשועי חורף סוף סוף בא החורף ואיתו השעשועים שאני כל כך אוהבת . כל כך כייף להתענג על השלג היורד והנערם לו שמלטף את הגוף בחושניות כל כך גדולה . אני כל כך אוהבת את הקור שמחמם אותי . אם אין לי מישהו אחר להתחמם איתו .
שעשועי חורף סוף סוף בא החורף ואיתו השעשועים שאני כל כך אוהבת . כל כך כייף להתענג על השלג היורד והנערם לו שמלטף את הגוף בחושניות כל כך גדולה . אני כל כך אוהבת את הקור שמחמם אותי . אם אין לי מישהו אחר להתחמם איתו .
ס סופו סטיק New member 7/1/15 #5 באמת מעניין אותך? ראשית קושר את ידיה מאחרו... בעדינות... ואז רוכן ונושף עליהן... אם תרצי... את יודעת.
באמת מעניין אותך? ראשית קושר את ידיה מאחרו... בעדינות... ואז רוכן ונושף עליהן... אם תרצי... את יודעת.
ס סופו סטיק New member 7/1/15 #7 כי.... כשאענג אותה רוצה לגרום לה להתפרע... ואז הידיים יפריעו.. וכשהידיים קשורות היא נתונה לחסדיי...
ה הידיעה הלא מוחלטת New member 7/1/15 #8 הזכרת לי.. זה היה ערב קיצי. יצאנו למסעדה, ברחוב שאנשי העמל התחלפו בו באנשי ההנאה. משב האוויר מפתח האוורור ברצפה, הרים את שולי השמלה. חייכתי (הוא בתפקיד ה'מאדים'), וחשבתי איזה מזל שהצבע של התחתונים תואם לשמלה. עד היום אני לא יודעת אם שמו לב לדוגמא.
הזכרת לי.. זה היה ערב קיצי. יצאנו למסעדה, ברחוב שאנשי העמל התחלפו בו באנשי ההנאה. משב האוויר מפתח האוורור ברצפה, הרים את שולי השמלה. חייכתי (הוא בתפקיד ה'מאדים'), וחשבתי איזה מזל שהצבע של התחתונים תואם לשמלה. עד היום אני לא יודעת אם שמו לב לדוגמא.
ה הידיעה הלא מוחלטת New member 8/1/15 #14 לא יכולה להתווכח עם תחושות. לגבי תיאומים - לא כדאי להסתמך עלי....