הפנטזיה שלי

א ו ר1

New member
הפנטזיה שלי

אני נשואה בת 29, והפנטזיה שלי שמטריפה לי כבר את השכל, היא לשכב עם אישה, אבל לא בחורה צעירה וחתיכה, אלא אישה בת 40+ מלאה, חושנית עם חזה גדול, סקסית בטירוף וחמה. אישה שתוביל אותי, שביחד נשפריץ מיצים של תשוקה, עם הרבה חיבוקים, ליטופים, ליקוקים, ונשיקות. אישה נועזת, שתקח אותי לעולם אחר, עם ריחות לא מוכרים ומראות אגדיים. איפה היא האישה הזו שלא נותנת לי מנוחה על משכבי בלילות...

yana4ka

New member
מה הקטע במין לסבי?

לבנים יש מה לדחוף! מה בנות עושות?! מחבקות,מנשקות,מלטפות.. זה בערך כמו חברות הכי טובות (טוב,אז בלי החלק של הירידה).

א ו ר1

New member
זו הבעייה שלכם בנים...

אתם חושבים שהחלק המרכזי בסקס הוא ה"דחיפה" או החדירה, ובזה אתם טועים. אנחנו לא רוצות רק את זה, אנחנו רוצות את כל מה שמסביב והרבה. ואני מתכוונת להרבה חיבוקים, נשיקות, ליקוקים, נגיעות, עיסויים, יניקות.... עם הרבה תשוקה וחושניות ורומנטיות ועדינות. וחוץ מזה גם בקטע של החדירה אנחנו מסתדרות...

omedli

New member
אנחנו לא חושבים כך אור...

רק הילדותיים,האגואיסטים וחסרי הנסיון (לא כולל זונות!!)שביננו, אז כך שאת יכולה להירגע ולפנטז בכיף

omedli

New member
מחזק,ממשיך ומוסיף...

שיתלטפו,יתלקקו,יתנשקו,יאוננו ויתחבקו.. (אולי נציע את עצמנו בתור צופים??)

ממשיכה עוד , מוסיפה עוד,

מעמידה עוד....... אופססססס
שיחושו בעונג שונה , שייגעו בגוף אחר, שיינשקו משהו אחר... וייהנו.... (למה לצפות כשאפשר להצטרף)

omedli

New member
קודם שיתנו אישור...

אח"כ כבר נתחרמן..אופס...נתכמן.. אניעומדעל זה!!

די די די שיגעתי אותי די להתחנף!@!

אני לא כותב אני בעיקר קורא, אבל הרגת אותי !!!!! כמה נואש אתה להשיג?!?!?!?!? די להתחנפויות די! אתה יושב יותר מדי על מחשב ומגיב לכל הודעה חרשת בנאדם.... לא מתכוון להעליב

omedli

New member
תמשיך לקרוא,הכתיבה עושה לך רק רע!

גם בתור מאבחן אני מציע לך לפרוש בשלב זה,נסה מאוחר יותר,אולי תחכים קימעה..

omedli

New member
אני לא מתכוון להעליב כמובן!!

רק בגלל שאני נחמד אני שולח לך הצעה ידידותית,קח את החיים בקלילות...

*g99

New member
איזו פנטזיה...../images/Emo13.gif

יש לנו פה פינת "לוחות" שם תוכלי להוסיף את מה שאת מחפשת. בהצלחה, g99...

למעלה