הפנטזיה-החלום שלי

הפנטזיה-החלום שלי

הייתי רוצה לקום מחר בבוקר ולראות שכל השומנים הארורים שלי נעלמו שבאה פיה טובה ולקחה אותם ממני יחד עם כל הכאב והעצבות הרבה שהשומנים הללו גורמים לי.הייתי רוצה יותר לא להרגיש עצובה מדוכאת חסרת בטחון וחסרת כל רצון לחיות בגלל המראה השמן שלי.הייתי רוצה לחוש לו רק לרגע את ההרגשה של להיות רזה של להיות בריאה של להיות שמחה ומאושרת ומחייכת....אם היו גוזרים לי גזר דין מוות והיו שואלי אותי מה המשאלה האחרונה שלי אני אבקש להיות רזה ולמות רזה אני ככ רוצה לחוש את הרגע הזה שהו אני לא אראה את השומנים שעלי סובבים אותי בכמויות את הרגשת הקלון והנוחות של הרזון והבריאות. הייתי מוכנה לעשות הכל כדי שזה יקרה.... אבל נכון להיום אני עדיין בשלבי טיפול אני עדיין מאושפזת בל-השומר מקום שככ קשה לי להיות בו אבל אני נילחמת כל יום כדי להמשיך ולהצליח כדי שאוכל אולי ביום מן הימים להגשים את החלום שלי,להרגיש ולו רק לרגע את התחושה של להיות רזה שהמכנסיים הם צמודים עלי במידה 38. אלי אלי עשה שאוכל להיות רזה ומאושרת עשה שכבר כל הכאב הגדול שאני נושאת בתוכי ילך ממני ויעזוב אותי לנפשי כדי שאוכל לבנות לי חיים טובים יותר ושמחים יותר.אני לא חושבת שנישארו לי עוד דמעות להוזיל....עוד עצב ועוד עצב מתי יהיה לזה סוףףףףףףףףףמתי??????????? עזור לי בבקשה להגשים את החלום שלי אחת ולתמיד ואני מבטיחה לך שלעולם לעולם לא אבקש ממך דבר לעולם..... שלך רונה

תרנגולת

New member
רונה יקרה..

אני מצטערת שכואב לך כל כך.. חבל לי שאין לך בטחון בגלל השומן, כי את הרבה יותר מזה! את מקסימה.. את נלחמת עכשיו, אני כל כך מעריכה אותך על זה.. ואני מאמינה בך שתצליחי.. אני יודעת שקשה לך לראות את הסוף לסבל הזה- אבל את מטפלת בזה. את נלחמת בזה כדי שזה יגמר, ואני בטוחה שאת חזקה מספיק. גם אם קשה לפעמים. מקווה שיעברו עליך ימים יותר קלים. לילה טוב. שלך, תרנגולת.

למעלה