הפנו אותי.. קפצתי לבקר.. מצא חן לי..

gezers

New member
הפנו אותי.. קפצתי לבקר.. מצא חן לי.. ../images/Emo13.gif

אשמח להשאר. קצת רקע ובסוף כמובן קושיה..
בת 40 , יחידנית, גוזלית אחת בת 4 +
האור הנשמה וה-
בחיי... חיות בשפלה באזור כפרי. מנסה כבר לא מעט זמן (שנתיים וחצי..) לצור דור המשך.. והוא/היא יבחרו מן הסתם מתי מתאים להם להווצר.. (חבר'ה, קבלו דיר באלאק.. יפה שעה אחת קודם..
) ולקושיה: נמצאת בטיפול החזרת בלסטו מופשרים על מחזור טבעי, הבלסטו הם של יום 6 . (הוקפאו 6 ימים מהפריה) לפי המעקב הצהבה החלה אתמול (ערכים מאתמול: אסטרדיול 996 , פרוגסטרון 2 , LH - 13.1 ) והיום כבר אחרי השיא ( ערכים מהיום: אסטרדיול 1219 , פרוגסטרון 4.8 , LH -59.1 ) הרופא אמר החזרה ביום שלישי הבא, לדעתי צ"ל שני הבא כי הביוץ יהיה כבר היום בערב וממחר 6 ימים זה יום שני. כאילו, סנילית נכון אבל ספרתי שוב ושוב עם האצבעות ויצא לי שמהיום עוד 6 ימים זה יום שני.. לא ככה? ובגדול, כמה זמן מתחילת עליית ה-LH ועד ירידתו בחזרה אחרי הpeak ? כדי שאפשר יהיה לחשב מדויק יותר את מועד הביוץ עצמו. וגם מה המשמעות של להקדים או לאחר את ההחזרה ביום, האם זה קריטי? משהו נתקל בכזה מצב..? מקווה להשאר אתכם ולבשר בשורות משמחות בקרוב מאד..

ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif

ומקווה לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב! שנתיים וחצי זה בהחלט כבר מספיק, ואני איתך ברמיזה העדינה ליורש/ת החדש/ה להזדרז כבר. לגבי השאלה שלך - אם אתמול היה הביוץ, אז באמת 6 ימים יוצא יום שני. אבל אם הבלסטוציסטים הוקפאו כעבור 6 ימים מההפריה, זה בעצם אומר כעבור 7 ימים מהשאיבה (הביוץ), לא? בכל אופן, אני לא יודעת עד כמה זה ממש קריטי עניין של יום לפה או לשם, על פניו התחושה שלי שזה לא קריטי. למה? כי יש המון פרוטוקולים להחזרת מוקפאים (במיוחד אצל פוליציסטיות) שהם בכלל בלי ביוץ, אלא על סמך בניית רירית הרחם. מפה אני מבינה שמה שהכי קריטי זה שהתנאים ברחם יהיו מתאימים להחזרה של עוברים בשלב הרלוונטי, מבחינה הורמונלית ומבחינת מצב הרירית. נראה שאצלך זה יהיה ככה גם ביום שני וגם ביום שלישי. אני יודעת שממש לא בא לך, אבל אם זה נורא מציק לך - אולי תרימי טלפון לרופא ותקשי את הקושיה? וגם תעדכני אותנו אח"כ מה הוא אמר... והמון בהצלחה בטיפול הזה!!!

gezers

New member
אז זהו..

שהרמתי והקשתי.. והוא היה כ"כ לא סמפטי ונבח
עלי שככה הוא החליט ושאין לו זמן להתווכח איתי ושאם אני רוצה להחזיר בשני זה עניין שלי והוא לא יקח על זה אחריות
ככה שסיכוי סביר שמיום שני או שלישי הבא.. הוא פשוט כבר לא יהיה הרופא שלי יותר..
בכל אופן אתייעץ עם עוד רופא שהוא ידיד יקר ואז אחליט..
על קבלת הפנים החמה ועל התשובה.

יופיופ6

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה בהחזרה הקרובה!! מקווה שזו זו ההחזרה המנצחת.. ובקשר לרופא, מצער לשמוע. ומקווה מאוד שהרופא הבא שתצטרכי למצוא יהיה רופא מעקב הריון

gezers

New member
../images/Emo24.gif תודה..

שימחת אותי עם הברכה הזו שלך.. ועם כזה חיוך
שהענקת לי אין ספק שהפעם זו הפעם.

למעלה