הפנדורה בב"ש!

הפנדורה בב"ש!

וזו כותרת בעלת שני הסברים. הראשון הוא, שנועם הנחמד התנדב לארגן לי את הפנדורה (הוא הביא אותה מחנות הדיסקים לב"ש והיום אפגש איתו ואקבל אותה סוף כל סוף!!!) ההסבר השני הוא, שהיום הייתי בתחנה המרכזית בב"ש, והצצתי בחנות הדיסקים monster disc בפעם הראשונה, ולמרבה הפתעתי, איזה דיסק יושב לו שם וקורץ לי? נכון מאוד- הפנדורה! ולא פנדורא'ז טויז, אלא ממש- פנדורא'ז בוקס!! אני לא יודעת איך נראה מה שאני אקבל מנועם היום, אבל בחנות זה היה פשוט אוסף משולש בעטיפה רגילה יחסית, ובמחיר של 170 ש"ח. הופתעתי לטובה, רושם ראשוני מצויין

SaintJohn

New member
מאנסטר הגנבים האלה

הם כבר מכרו פנדורה אחת ב-180 שקל, עכשיו הם מציעים עוד אחת ב-170, כשדרך צליל (ולא, אני לא מנסה לעשות פרסומת, אתם הרי יודעים שכל הפנדורות הגיעו לארץ מלכתחילה בעזרה גדולה מאוד של צליל ובלעדיהם הפנדורות בכלל לא היו מגיעות לארץ) משיגים אותם ב-120 וגם דיסק סנטר בדיזנגוף מכרו 2 עותקים ב-110. מה שהם מנסים זה לעשות עלינו קופה ועוד על חשבון הפנדורות שהיו אמורות להימכר במחיר נמוך יותר. וכן, בלי קשר לכל זה, את תקבלי היום את העותק שהזמנת בצליל ובניגוד למאנסטר, זה יעלה לך רק 120 שקל

AeroTom

New member
מזל טוב גם לך, לוטם!

Another Happy Pandora! Yay, כל הפורום כמעט מתמלא בפנדורות בחודש האחרון.איזה יופי!

למעלה