הפמיניזם מת ?

פנומן 72

New member
הפמיניזם מת ?

מי שייכנס בטעות לפורום פמיניזם (כי אף אחד לא מספיק שיכור כדי לעשות את זה במודע), יווכח לגלות כי עוד בעמוד הראשי נמצאת הודעה שנכתבה לפני שבוע !
אז מה קרה לפורום שהיה שוקק חיים והמה משופמות ומדובללות מכל קצווי הקשת ?
אפשרות ראשונה ודי לא סבירה - שהבחורות הצמיחו מוח והבינו שהפמיניזם הוא כמו מדע בדיוני - זה נחמד בתור סרט לראות אבל לא כדי לחיות בו.
אפשרות שניה ומאוד סבירה - המנהלות מוחקות את עצמן לדעת ומכיוון שמוח הוא לא איבר חיוני בגופן הן פשוט מייבשות את הפורום שלהן ע"י חסימה מאסיבית חסרת אבחנה כולל של טוענות לפמיניזם, משל היו אסאד שטובח בבני עמו בחומס.

או שפשוט הנושא הזה כבר לא מעניין אף אחד, כי נמאס מהבולשיט, כי הממורמרות מצאו בסוף קורבן כלבבן ואין הן מוצאות טעם לפקוד פורום שכולו מרמור.

בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכל הכותבות הקבועות בפורום פמיניזם שהפסח הזה יהיה לכן כולו מרור.

שנא את הפמיניזם לא את הפמיניסטיות

הן קורבן של אידיאולוגיה פשיסטית מגדרית שמיטבעה היא מופרעת ומופרכת(בערך כמו האמונה שלך בסוף העולם) ודינה כמו אידיאולוגיות מופרעות ובזויות אחרות(נאציזם, קומוניזם וכו') להיעלם וטוב שכך!

פנומן 72

New member
האמונה שלי בסוף העולם לא פוגעת באיש

והיא לא מכילה אידיאולוגיה.

מה קרה, ראית שכל ורצת לזיין ?

פנומן 72

New member
חצי פתרון

זין של גמד יש לך.
עכשיו רק נשאר לגלות כמה שכל יש לי.
רמז: "קצת" יותר משלך.

אין ספק שאתה גאון

חוץ מלזיין את השכל בשטויות של מיסטיקן בשקל אתה לא מבין כלום מכלום, סליחה יש לך ידע נרחב "בנבואות סוף העולם", או בקיצור יאלא יאלא דוש בג דפוק את הראש בקיר עד שהוא מתנפץ אולי הנזק המוחי שתקבל יהפוך אותך לפחות מפגר.

פנומן 72

New member
לא רע, לא רע, משתדל להנות

הוא בינתיים לא מספיק אידיוט כדי שאפסיק לקרוא את ההודעות שלו.

עידו אתה גאון

כל שנייה שאתה מבזבז בפורומים האלה מתפלש בחרא ושטויות היא שנייה שלא תחזור,

עם כל השריטות שלך אתה בן אדם עם אינטלגנציה יוצאת דופן, אחד כמוך צריך להוביל את פסגת ההשכלה של העולם הנאור. ותחשוב על זה.

נכנס בטעות..אעלק...

"כבוד המרצה, חבר שלי מעשן מריחואנה ורצה לשאול"

והמנהלות לא מוחקות את עצמן אלא עילגים כמוך.

Jake Speed

New member
תתכופף שניה

תסתכל בין הרגליים שלך.

רואה את הדברים הקטנים האלה?
זה נקרא ביצים.

תשתמש בהן.

עכשיו תרימו את הראש למעלה שניכם

רואים את העיגול הזה ?

זה הירח.

סתם..
גם אני רציתי להשתתף.

בני

אתה טועה.
הן מוחקות כמעט כל אחד שאינו בדעתן.
וגם אם אין מחיקות, הן קיצוניות בטירוף, איבדו את כל משמעות הפמיניזם.

למעלה