הפלמה סוטרה

פפר

New member
הפלמה סוטרה

אני מת למצוא את הפאלמה סוטרה גירסה 2 אנא תעזרו לי

shukyn

New member
כן נעזור לך למה לא......

כנס לאתר של palmasutra 1.4 ומתוכו לאתר החדש. אני עשיתי זאת להנעת (הנאת )ידידותי.

גיא .ל.

New member
הנה הקובץ - שכולם יוכלו להרגע...

שימו לב להוראות הפתיחה: 1 - שנו את סיומת ה - JPG לסיומת ZIP 2 - פיתחו את קובץ ה - ZIP ובתוכו תמצאו קובץ TXT 3 - שנו את סיומת ה - TXT ל - PRC תהנו. מסובך??? מצטער - זה בגלל הגבלות השרת...

גיא .ל.

New member
שליחה נוספת - טעות שלי...

שימו לב להוראות הפתיחה החדשות: 1 - שנו את סיומת ה - MAT לסיומת ZIP 2 - פיתחו את קובץ ה - ZIP ובתוכו תמצאו קובץ TXT 3 - שנו את סיומת ה - TXT ל - PRC הפעם באמת תהנו...

kenderkin

New member
../images/Emo9.gif מי אמר ולא קיבל?

להלן הלינק חביבי ו... בהצלחה

האתר הרשמי של PalmaSutra

ניתן להוריד את כל הגרסאות ובשפות שונות (למרות שלאהבה יש רק שפה אחת....)

אז ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

נשים לא אוהבות סקס ?

למי שאוהב סקס...

יש פורום מיוחד לכך (ואפילו כמה..) אז תחסכו לנו את ה..התמכרויות שלכם...

qwertyx

New member
לא מכיר אותך

אבל אם הייתי מכיר, לא הייתי רוצה להיות חבר שלך.

אף אחד לא אמר שלנשים אין...

אותם דחפים, אותו רצון ואותן תשוקות. אבל רבותי ! זה לא הפורום ההוא... בסך הכל אתם מבזבזים שורות בפורום על נושא שמקומו לא כאן ! ול"אובדת העצות מהגבעה" : אני מכיר את הטיפוסים הנ"ל. עוד מעט ישאלו אותך באיזה מהתנוחות בחרת.... ואיפה............ ומתי...... אז רדו מאיתנו עם המחלה.........

ליעקב כהן (ה...צנזור הראשי..)

זו לא הפעם הראשונה שאתה "דואג" לפורום וזה יפה מאד. אבל... התבקשת כבר פעם ועכשיו אתה מתבקש עוד פעם : כתוב כל הודעה שעולה על רוחך ללא ביקורת לעל חברים אחרים בפורום. בסך הכל הערותיך מעוררות תגובות וכך אתה הוא זה שגורם ל"בזבוז" שורות. חייה ותן לחיות , ידידי. וכ"פיצוי" רצ"ב תמונה שתוכיח לך כי גם "מהצד השני של הירח" משתמשים בפאלם. אמנון מרגלית

למעלה