הפליית מיניות...

lili81

New member
הפליית מיניות...

האם למישהו מכם ישנה הפליית מיניות בעבודה..? אצלנו למשל יש .. לא מתייחסים לנשים בשיא הרצינותת.. ורובם גברים בעבודה .. ישנם 7 מנהלים בחברה כולם גברים.. אף פעם בכל 4 שנים שאני עובדת בחברה לא קידמו אף בחורה לתפקיד ניהולי.. ה"מנהלת" היחידה שיש אצלנו מנהלת רומן עם המנכ"ל.. זה לא קשור לקישורים מסויימים של הבנות שעובדות איתי.. זה קשור אך ורק לזה שהם בנות.. וזה ברור .. אף אחד כמובן לא מיתלונן אבל לי זה מפריע באיזשוהו מובן.. האם זה קיים בעוד מקומות עבודה?... אוהבת לילי

אניטהא

New member
איפה את חיה?

תראי לי מקום בו אין אפליה כזו שתמיד לרעת הנשים. גם כשממלאים את אותו תפקיד בדיוק הגבר יקבל שכר גבוה יותר. למה? שאלת המאה. דוגמה נהדרת תמצאי במקצוע "נשי" מורה. מורה זכר מקבל שכר גבוה יותר ממורה נקבה. התרוץ של משלמי השכר הוא שהמורה הזכר הוא המפרנס העיקרי. בולשיט של קום המדינה. מעצבן, פוגע, מעליב ומה שתרצי. אבל ככה זה.

s h i r k u s h

New member
זה קיים אבל לא חושבת שבבי"ס שמלמדת

הרוב שם זה מורות בנות
, יש שם אולי כמה מורים בחורים
. המנהלת והסגנית מנהל הן גם
כך שלא חושבת שיש אפלייה, למרות שחושבת שהיה מתאים להכניס יותר בנים למערכת החינוך אבל לא את המבוגרים, אלא יותר צעירים אך מנוסים.

למזלי אני אישית לא נתקלתי בזה

למרות שבעולם ההיטק הרבה פעמים מעדיפים גברים שיכולים לתת שעות מטורפות לא כמו הנשים שצריכות לגדל את הילדים
עכשיו למשל יש לי בוסית והצוות הבכיר יותר מורכב מנשים. יש התחשבות והבנה שצריך להספיק לקחת את הילדים מהגן וכו'. אבל אני יודעת שזה לא מראה על הכלל.

lilaaa1

New member
נכון!

על נשים יש יותר אחריות על הילדים ועל הבית, ככה הם רואים את זה לפחות ומעדיפים גבר שבו כביכול צריך פחות להתחשב לגבי הדברים הנ"ל. אני אישית אף פעם לא נתקלתי במצב כזה אבל אני מאמינה שזה קיים.

maybesure

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

לא נתקלתי כי גם אני עבדתי ת.פ. בוסיות, והאמת היא שזה לוקסוס לנשים, לרוב. הרבה יותר גמישות והבנה, ואז יש גם יותר נכונות ומוטיבציה להשאר שעות נוספות כשאפשרי. עבדתי לרוב בחברת נשים כך שקשה לי להצביע על אפליה, אף שאני יודעת שיש פערים.

yhiel18

New member
לילי באמת את בסרט

לילי חמודה תתרכזי בעבודה כמו שצריך בסוף גם אותך יקדמו רק אל תשכחי אחריות לוקחים לא מחכים שייתנו לך הבנת?

למעלה