הפלייליסט השבועי

הפלייליסט השבועי

החלטתי, שבמקום כל פעם מישהו יחליט לפתוח שרשור-מה אתם שומעים- נעשה את זה מסודר. מהיום, כל יום רביעי יהיה הפלייליסט השבועי של הפורום! כל אחד מוזמן לכתוב שיר, אלבום, או אמן שהוא שומע בתקופה האחרונה, ולהוסיף עליו כמה מילים שיסבירו על השיר\אלבום\אמן!

xXx Shiraz xXx

New member
Collie buddz - touch di sky

ובכן, הטיון המשובח לא מופיע באלבום הרשמי אבל כן בבוטלג אז אין ספק שזהו הלהיט הכי טוב שנשמע פה לאחרונה... מדהים! כאילו אם אני אשמע את זה ברדיו באמצע תור אצל רופא השיניים, אני אתחיל לרקוד. זה פשוט מרקיד =] =] בכלל, האלבום והבוטלג משובחים מאוד, מעטים השירים שלא אהבתי שם, ובאופן כללי קולי באדז הוא הדבר החם הבא ואני חושבת שהוא HERE TO STAY ולא סתם להיט-קיץ-חולף...

לגבי קולי,

אני אישית אוהב את הקול שלו וחלק מהשירים שלו, אבל בסצנה הדעות חלוקות. יש חלק שכבר נמאס להם לשמוע אותו, ויש חלק שחושבים שהוא הלבן הגדול הבא בדאנסהול. עוד המלצה על קולי באדז לאנשים שרוצים להתחיל לשמוע- collie buddz-come around שזה בעצם הטיון הכי גדול שלו שנחרשש כבר חודשים שלא אגיד שנה בכל הדאנסים האפשריים. ובאמת שיר איכות שמדבר על גאנג'הה

xXx Shiraz xXx

New member
שיר עוד יותר איכות שמדבר על גאנג'ה

זה סנסימיליה, ממש נשמע כמו שיר אהבה. חברה שלי לא ידעה מה פירוש סנסי והיא חשבה שהוא שר לבחורה עם שם מוזר... אבל TOUCH DI SKY זה ללא ספק השיר המשובח ביותר שיצא הקיץ ויסלחו לי התקווה 6 =]

אני אהיה ראשון,

עם המלצה על super cat ושני שירים שלו שאני מאוד אוהב- Don dadda והשני ghetto red hot. סופר קאט הוא בעצם אמן דאנסהול מסוף שנות השמונים ותחילת שנות התשעים.. מה הכוונה של דאנסהול בסוף שנות השמונים? זה לא דאנסהול כמו שאנחנו מכירים היום(שון פול, קייפלטון, ביני מן וכו'). אז לפי איך שאני רואה את זה הדאנסהול היה מאוד שונה, והיה אפשר לשמוע בו את המאסיביות של מכונות תופים, והצליל הזה שאפיין את האייטיז והניינטיז. חלק יקראו לזה צליל מעצבן(עם הסנר הזה שתקוע באמצע השיר), חלק יגידו שזה יפה. בדאנסהול, לעניות דעתי, זה נכנס בול. סופר קאט הוא בעצם ממקימי סצנת הדאנסהול, ונכנס גם חזק בארה"ב עם האלבום שלו Don dadda שבו גם נמצא השיר שהמלצתי עליו, בו התארחו אמני היפ הופ גדולים כמו נוטוריוס ב.י.ג. זהו, אני ממליץ לשמוע, ומי שיכול להוסיף\לתקן על מה שכתבתי כאן מוזמן.

xXx Shiraz xXx

New member
שירז זריזה ממש =]

ויש לציין שעל אף השוני המובהק בין שון פול וסופר קאט, שון פול תמיד אומר בכל ראיון שהוא מעריץ מושבע של החתול ושממנו הוא מקבל השראה =] מי שבאמת חופר ברגאיי על גווניו וסוגיו יכול לראות שעל אף השוני בין השנים, זה תמיד כיף לשמוע. יש כאלה שממש קשה להם עם דאנסהול עכשווי ומופרע כמו של איידוניה החתיך (לא!), אבל עדיין זה לא כמו ההבדלים בין השנים של הרוק למשל (קחו למשל אותי- מעטות הלהקות שאני יכולה לשמוע בלי לסבול מהעשרים שנה האחרונות, לעומת זאת כל הלהקות עד האייטיז-תענוג בעיניי!)

למעלה