הפלייליסט הנוכחי..

הפלייליסט הנוכחי..

טוב אז ככה, מההתלהבות של המפגש
אף אחת מאיתנו לא דיברה על הפלייליסט מלבד העובדה שציינתי שהוא היה "רגיל" והבהרתי שאני מדברת על רגיל במובן הפחות נחמד של המילה..
אני אשתף אתכם בשירים שאני זוכרת ואם מישהי/ו שהיתה/היה זוכרם יותר (או פחות
) אתם מוזמנים לתקו אותי
אז ככה היה את: "אל המנוחה" "מנגינת הנדודים" "כשהיום עולה" "אהבה קצרה" "כמה אהבה" "בשם האהבה" "גשם" "הפרא" (עם התנצלות על שיר לא מוכר
,אבל לפני 3 חודשים גם אליה התחיל בהתנצלות
) "לב סדוק" "אליה" "שירו של שפשף"- ביצוע שונה לחלוטין שהוא עושה כבר כמה זמן ועדיין לקח לי זמן לזהות.. הקדמה ארוכה ומדהימה אבל צר לי, עדיין מיותר
"תגידי אש, תגידי מים" "חלומות אחרים" "מרגישה בסרט" "וביניהם" "אל תלכי מכאן" "את שומעת" "שער הרחמים" עכשיו, ההופעה עצמה הרגישה לי קצרה מהרגיל (היא הייתה אגב אמורה להרגיש לי ארוכה כמו נצח כי חיכינו למה שיהיה אחריה אבל היא נראתה קצרה גם לי וגם לימית, והיה רק הדרן אחד אז כנראה שגם אובייקטיבית..
), הביצועים לטעמי היו.. הממ.. רגילים
(זה לא רע, פשוט לא מיוחד..), אני לא מכירה את הזאפה ואני יודעת שיחסית למקום ישיבה שכזה הקהל היה מאוד חם ושיתף פעולה די הרבה.. ולדיון שרציתי לפתוח- זה פחות או יותר הפלייליסט שהתחיל את הסיבוב הופעות הזה.. בדרך היו בהופעות שונות שירים כמו: טוב לה וגם רע, תמיד כמעט, תותים, לילות, תפילת הדייג, אצלך בעולם, אני זוכרת גם את כמו אגם רוגע, רכה כמו משי, עכשיו את מרוצה וכו' לא מהסיבוב הנוכחי ועוד רבים ומעולים.. עכשיו, זה מחרפן אותי ונראה לי אישית כמו טעות די פטאלית, מישהו מוכן להעלות השערה למה הדבקות הזו בפלייליסט מובנה, צפוי, ללא הפתעות (מבחינת השירים עצמם כי בעיבודים יש הפתעות
גם לא הרבה..) וללא חידושים
הייתי מאוד מופתעת מהחזרה לפלייליסט של תחילת הסיבוב האמת.. בכל אופן, יש שערה
אתם באמת חושבים שזה מה שהקהל רוצה בתור קהל
(אולי אחרי הכל ולמרות הכל אני לא מייצגת
) בקיצור, כל מי שהוא בעל דעה בעניין מתבקש להביע אותה כי זה באמת משגע אותי כשאני לא מבינה מה עומד מאחורי החלטות שאני אישית לא מסכימה איתן
וזה דיון שנכון לגבי כל אמן.. אני מכירה יותר מדי אמנים שלא משנים פלייליסטים בכלל שזה הכי משגע ובמקרה הזה כבר היה שינוי, מעולה.. מספר פעמים.. ושוב.. כאילו נחמד לו עם זה שמזהים אותו דרך שפשף/גשם/שער הרחמים וזהו בערך.. אהה כן איך שכחתי את עכבר העיר עכבר הכפר (וביניהם אגב
) בקיצור, שפכו לי אור על התעלומה בבקשה, מה הרעיון, מאיפה הוא ולמה בעיקר
(סליחה שלקח לזה זמן להגיע אבל זה התבשל לאט
)

TEENAGER1

New member
לא היה את "לב סדוק" בהופעה הזו../images/Emo7.gif

[אם כי שמעתי אותו אתמול ברדיו
-לא קשור] בואי נגיד שקצת קשה לי להגיב ברמת ה"נמאס לי מהפלייליסט הזה", מפאת העובדה הפשוטה שהייתי עד עכשיו רק בהופעה אחת, אבל אני בהחלט מרגישה צורך לציין שמאיר פשוט חייב לתפוס אומץ ולהכניס שירים מהפחות מוכרים! אני חושבת שהקהל ממש מוכן לקבל את זה גם בלי התנצלויות מקדימות!!!! במיוחד לאור העובדה שיש למאיר רפטואר מכובד מאד, בניגוד ל.. אמנים אחרים שלא משנים פלייליסט שאולי רמזת אליהם
יש לו 10 אלבומים שבכל אחד מהם 10 שירים לפחות, תעשו את החישוב לבד - זה יוצא המון שירים!! שמתוכם, אפילו אם מסננים חצי (כי השיר לא מתאים להופעות/לא בא למאיר לשיר אותו וכו') עדיין נשארים כ-50 שירים להרכיב מתוכם פלייליסט. מאיר יכול להתחיל לפרוץ את הגבולות ה"שפשף-גשם-שער הרחמים-וביניהם" ולהתחיל להכניס שירים פחות מוכרים, לתת מקום לאלבומים שמקומם נדחק לגמרי הצידה בהופעות (מישהו אמר "הצבעים משתנים"?
לא אני..) ולהרשות לעצמו לגוון כאוות נפשו.

לא ניסיתי לרמוז כלום../images/Emo70.gif(באמת../images/Emo189.gif)

זה היה סתם כחלק מניסיון להסביר שהדבר הזה תמוה לי לגבי אמנים באופן כללי.. ושאפשר לדון בזה לגבי כל אמן כי יש הרבה אמנים שעושים את הטעות הזו (שאני באופן אישי חושבת שהיא טעות..) כדי שגם כאלו שלא היו עדיין בהופעות (עם דגש על עדיין אגב..) יוכלו לענות באופן כללי על ההחלטה לשלב רק שירים מוכרים וצפויים בהופעותיהם
ובדר"כ יש את "לב סדוק", אתם רואים
ההופעה גם הייתה קצרה מהרגיל..
הוא התרגש לקראתנו

ימית 78

New member
שמעו...

אי חייבת לציין להדגיש ושוב להדגיש שההופעה היתה מצוינת קצבית נהנתי מכל רגע ולא רק בגלל שהייתי סופסוף בהרכב מענין ומהנה שהשתוקקתי לראות כבר.. ונכון, עדי אמרתי לך שנראה לי שההופעה היתה קצרה...לדעתי..וגם לדעתך מסתבר, אבל זה לא אומר, לא בדקתי בשעון אבל יכול להיות שהיא היתה בזמן הרגיל פשוט את ואני נווו את יודעת, אף פעם לא מספיק לנו.. בקשר לפלייליסט, לצערי אני הפעם אסכים איתך..
לא, ברצינות, אין ספק שמאיר צריך לשנות קצת את השירים מסיבה אחת פשוטה שיש לו באמת שירים מדהימים נוספים וחבל שהוא לא מגוון יותר, אין לי תשובה לזה למה מאיר דובק כ"כ באותו פלייליסט ובאמת חבל שלא שאלנו אותו ישירות במפגש...דיברנו על זה אבל לא שאלנו למה? מה הסיבה? חוץ מההשערה שהשירים האלה אהובים עליו או אהובים עלינו או...נווו מאיר תענה תגיד לנו למה..? כל שיר שתוסיף הפלייליסט יבורך כולנו פה אחד אומרים את זה נכון..? אההה ועוד משהו "שירו של שפשפף" שיר יפה אל, אל, אל תשמע לעדי, אל תוריד אותו שיר קצבי, מרים את המורל ואני הכי מקווה שגם אתה אוהב אותו כמונו (טוב, כמו רובנו, חוץ מעדי כמובן ועוד 2 וחצי אנשים..) ולא עושה את זה מסיבה אחרת..הרי הלחן הוא המדהים פה וזה בהחלט שלך! אין עלייך מאיר ...כתבתי כבר?...בקיצור שירים מקסימים תן תן לנו עוד...

../images/Emo6.gif התלהבת מזה שהוא אמר

שהוא קורא כאן האא
אין צורך לפנות ישירות אליו, זה בטח היה בדיוק פעמיים, לפני שנה, כשרק סיפרתי לו על זה
הוא אמר ישרק אח"כ/ לפני זה שהוא לא מסתדר עם פורמטים שכאלו
ולגבי שפשף, בפעם המליון
, אין לי כלום נגד השיר, יש לי המון נגד התפיסה שאי אפשר בלעדיו..
יש מעט מאוד שירים של מאיר שאני לא אוהבת ולדעתי האחד הזה נכלל בתוכם רק בגלל התפיסה שבלעדיו אין הופעה.. הוא מקבע לדעתי וזה ממש מעצבן אותי.. אני אישית לא חשתי בחסרונו בחודשיים שהיו הופעות בלעדיו..
(אגב, אני לא סגוראה על זה במיליון אחוז אבל לדעתי אלו החודשיים היחידים מאז 1885, מה שאומר שכמעט 22 שנה הוא שר בכל ההוןפעות את השיר הזה חוץ מחודשיים (השנה, לא שאני רומזת משהו..
) שבהם השיר הזה ירד) אבל וואי, את מסכימה איתי
פשש.. הגענו לימים טובים..

ימית 78

New member
אכן הגענו לימים טובים...

עוד דעותינו יהיו דומות ולא יהיה מעניין כאן יותר....אז אל תתלהבי יותר מידי..זה בטח לא יקרה הרבה..
ובקשר לזה שפניתי למאיר, האמת זה בא לי בטבעיות פשוט כתבתי מה שהרגשתי רק אח"כ קלטתי שממש כתבתי לו מכתב קטן באמצע החיים..
בקיצור ירבו דיוניינו יקירתי...

זה קורה המון ../images/Emo3.gif

ברמה העקרונית אנחנו די מסכימות.. עם חילוקי דיעות בפרטים הקטנים
לא נורא, את תתפקחי וזה יעבור לך
(אין גבול לדיקטטורה
, לא סתם אני צוחקת, אני אוהבת חילוקי דיעות
)

למעלה