העדי של עדי
New member
הפלייליסט הנוכחי..
טוב אז ככה, מההתלהבות של המפגש
אף אחת מאיתנו לא דיברה על הפלייליסט מלבד העובדה שציינתי שהוא היה "רגיל" והבהרתי שאני מדברת על רגיל במובן הפחות נחמד של המילה..
אני אשתף אתכם בשירים שאני זוכרת ואם מישהי/ו שהיתה/היה זוכרם יותר (או פחות
) אתם מוזמנים לתקו אותי
אז ככה היה את: "אל המנוחה" "מנגינת הנדודים" "כשהיום עולה" "אהבה קצרה" "כמה אהבה" "בשם האהבה" "גשם" "הפרא" (עם התנצלות על שיר לא מוכר
,אבל לפני 3 חודשים גם אליה התחיל בהתנצלות
) "לב סדוק" "אליה" "שירו של שפשף"- ביצוע שונה לחלוטין שהוא עושה כבר כמה זמן ועדיין לקח לי זמן לזהות.. הקדמה ארוכה ומדהימה אבל צר לי, עדיין מיותר
"תגידי אש, תגידי מים" "חלומות אחרים" "מרגישה בסרט" "וביניהם" "אל תלכי מכאן" "את שומעת" "שער הרחמים" עכשיו, ההופעה עצמה הרגישה לי קצרה מהרגיל (היא הייתה אגב אמורה להרגיש לי ארוכה כמו נצח כי חיכינו למה שיהיה אחריה אבל היא נראתה קצרה גם לי וגם לימית, והיה רק הדרן אחד אז כנראה שגם אובייקטיבית..
), הביצועים לטעמי היו.. הממ.. רגילים
(זה לא רע, פשוט לא מיוחד..), אני לא מכירה את הזאפה ואני יודעת שיחסית למקום ישיבה שכזה הקהל היה מאוד חם ושיתף פעולה די הרבה.. ולדיון שרציתי לפתוח- זה פחות או יותר הפלייליסט שהתחיל את הסיבוב הופעות הזה.. בדרך היו בהופעות שונות שירים כמו: טוב לה וגם רע, תמיד כמעט, תותים, לילות, תפילת הדייג, אצלך בעולם, אני זוכרת גם את כמו אגם רוגע, רכה כמו משי, עכשיו את מרוצה וכו' לא מהסיבוב הנוכחי ועוד רבים ומעולים.. עכשיו, זה מחרפן אותי ונראה לי אישית כמו טעות די פטאלית, מישהו מוכן להעלות השערה למה הדבקות הזו בפלייליסט מובנה, צפוי, ללא הפתעות (מבחינת השירים עצמם כי בעיבודים יש הפתעות
גם לא הרבה..) וללא חידושים
הייתי מאוד מופתעת מהחזרה לפלייליסט של תחילת הסיבוב האמת.. בכל אופן, יש שערה
אתם באמת חושבים שזה מה שהקהל רוצה בתור קהל
(אולי אחרי הכל ולמרות הכל אני לא מייצגת
) בקיצור, כל מי שהוא בעל דעה בעניין מתבקש להביע אותה כי זה באמת משגע אותי כשאני לא מבינה מה עומד מאחורי החלטות שאני אישית לא מסכימה איתן
וזה דיון שנכון לגבי כל אמן.. אני מכירה יותר מדי אמנים שלא משנים פלייליסטים בכלל שזה הכי משגע ובמקרה הזה כבר היה שינוי, מעולה.. מספר פעמים.. ושוב.. כאילו נחמד לו עם זה שמזהים אותו דרך שפשף/גשם/שער הרחמים וזהו בערך.. אהה כן איך שכחתי את עכבר העיר עכבר הכפר (וביניהם אגב
) בקיצור, שפכו לי אור על התעלומה בבקשה, מה הרעיון, מאיפה הוא ולמה בעיקר
(סליחה שלקח לזה זמן להגיע אבל זה התבשל לאט
)
טוב אז ככה, מההתלהבות של המפגש