הפלות...רצח???

ש@לתי

New member
הפלות...רצח???

מה אתם אומרים על נשים שעוברות הפלה? האם הן רוצחות או שפשוט הן עושות עם הגוף שלהם מה שהן רוצות?! מה אם נשים הנאנסות ונכנסות להריון ומעוניינות להפיל? ש@לתי

רועי ב

New member
נשים שעובורת הפלה צריכות

לעמוד למשפט בנידון עבירה רצח מדרגה ראשונה
אם אישה לא רוצה ילד אל תקימי יחסי מין בצורה מטורפת רק כדי להיות אין ולהגיד שכל ערב אני עושה סקס חזק וטוב ומה קורה כשהיא נכנסת להריון ??? היא עושה הפלה והיא יודעת שהיא יכולה להכנס להיריון מהיחסי מין ואם היא עושה הפלה מגיע לה לשבת בכלא בעוון רצח מדרגה ראשונה וזה
רועי חולה בבית

ש@לתי

New member
ומה אם...

הקונדום נקרע? חוצמזה, אישה לא צריכה לקיים יחסי מין בקצב מטורף כדי להכנס להריון!!! ומה אם הנשים שנאנסו?

Kgt1

New member
ממה שכתבת המילה שתתאר אותך הכי

טוב היא : מנותק. לכל אחד ואחת המניעים שלו... תרגיש טוב (אני מציע טיפול).

haddas

New member
תראו...

אני אישית נורא נגד הפלות. אני לא יכולה להגדיר הפלה רצח, כי יש מקרים שבהם זה לא רצח...יש מקרים שבהם זה פשוט עדיף להפיל. זהו זה.... הדס

רק לדעת!

New member
מצטערת על הנימה הפמיניסטית אבל...

מה עם גברים שנוטשים נשים בהריון או עם ילדים הרי גם הם גוזרים על ילדיהם חיים קשים או במקרה הגרוע מוות רק בגלל שהאישה נושאת את הילד זה אומר שרק לה יש אחריות עליו? ומה אם המיקרים של בנות נוער בהריון? הן צריכות לפגוע בעצמן?(פיזית ,נפשית) בהורים שלהן? באבא המיועד? ובםופו של דבר ...גם בילד? תרגיש טוב!

EverMan

New member
זכויות

לאשה יש כל זכות לעשות הפלה ! עובר בן 4 חודשים אין לו הכרה , זה גוש תאים. באותה מידה אתה יכול לבקש מנשים לבטל את המחזור שלהן ! לא כל אשה מסוגלת לטפל בתינוק , ואם היא יודעת שהיא לא מסוגלת. כבר יש לה 2 ילדים ואין ביכולתה הכלכלית או הפיזית (היא לא יודעת מה קרה הגלולות הפסיקו לפעול פתאום) והיא מעדיפה שהילד הזה לא יוולד לעולם שבו לא יהיה לו אוכל והוא יחיה ברחוב. זו זכותה המלאה להחליט ! הרי הילד באחריותה. ואם היא לא רוצה באחריות הזו , היא לא צריכה להביאו לעולם !

הפלות ... אממ...

תראה, זה מאוד תלוי... כמובן שהפלה נחשבת לרצח מכיוון שברגע שמתחיל העובר להתפתח הוא נחשב לדבר חי, ומה שעושים בהפלה היא הכנסה של ואקום לרחם, שם מרסקים לעובר את הראש ואת חלקי הגוף ושואבים את מה שנשאר שם בפנים. השיטה היא אכזרית, נכון, אבל היא הברירה היחידה של נשים להפסיק את ההריון. אישה שבוחרת לעשות הפלה הוא עניינה בלבד, אף אחד לא יכול לדעת איך היא מרגישה. יש גם את העניין של הפלה טבעית, זה לא תמיד משהו שאישה רוצה שיקרה לה אבל קורה שהגוף דוחה את העובר. לכן אי אפשר להגדיר מהי הפלה - חלק יגדיקו אותה כרצח כי זה באמת הרג של משהו חי, וחלק יגדירו את זה כמוצא יחידי של אישה אומללה.

kit k@t

New member
לכל מי שמתנגד להפלות

יש לי סיפור בשבילכם ... יש לי חברה בת 15 , לחברה שלי יש חבר , הם ביחד הרבה זמן והם שוכבים אחד עם השני . לפני כמעט שבועיים היא התקשרה אלי ואמרה לי שהיא חייבת לדבר איתי , שאלתי אותה מה קרה והיא סיפרה לי שבאמצע המעשה נקרע להם הקונדום . הסכמנו שאחרי שבוע היא תעשה בדיקת הריון , שבוע לאחר מכן החלטנו לחכות עוד כמה ימים ובדיוק באותו היום היא קיבלה מחזור . אתם האמת חושבים שילדה בת 15 יכולה לגדל תינוק ? תינוק שהיא בכלל לא רוצה ולגמרי לא תיכננה . כבר חשבנו שאם היא תיכנס להריון היא תעשה הפלה , פשוט לא חשבנו על שום אפשרות אחרת . זאת האפשרות היחידה בשבילה . אין לכם מושג עד כמה הייתי מאושרת כשהיא אמרה לי שהיא קיבלה . התחלתי לנשום כמו בן אדם . קאט

.המוסד

New member
צודקת

ילדים(או נערים) אי אפשר להכריח ללדת חבל שהיא לא השתמשה בכדורים זה יכל לחסוך לה את הפחד שבהמתנה

אריאל1

New member
דעת ההלכה בנושא הפלות

כל מצב שבו האישה נמצאת בסכנה פיזית כלשהו מחייבת הפלה (לתינוק יוצא דין רודף) עד ארבעים יום העובר אינו נחשב אינושי לאחר כן הוא נחשב אינושי ופוגע בו נחשב רוצח (אלא אם כן התינוק מסכן את האישה היולדת) זהו כל מה שידוע לי אני בטוח שנכתבו עוד מסות בנושא אבל אני לא מכיר אותם.

למעלה