הפלות חוזרות

zemani

New member
הפלות חוזרות

שלום לכולן אנ די ותיקה כאן למרות שאני לא משתתפת פעילה בכל אופן אחרי ביתות תקינות שניגמרו בשק ריק /הריון כימי ודומיהם ניתן היה להבין שהפרוגסטרון היה נמוך וזה כתוצאה מהזרקה לקויה של הגסטון לכן אני מאד ממליצה למי שיש "עבר" לבקש עם תוצאת הביתא שיבדקו גם את הפרוגסטרון כדי לקבל את התמיכה מהר בשלב הקריטי. כן גם אני לא האמנתי לתאוריה של הרופא, בפרט אחרי שעברנו מספר מרפאות בת"א אבל אחרי שהלכנו למשהי שקיבלנו עליה המלצות לפתע לא היתה בעיה עם הפרוגסטרון

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

גם אני נדהמתי כששמעתי מהפונדקאית שלכם את תאוריית הגסטון, אני מקווה שהפעם זה יוכיח את עצמו ויתקדם כראוי. שמחה לשמוע מכם. בהצלחה

זו הייתה גם הבעיה שלי בעבר../images/Emo10.gif

היו לי כמה הריונות כימיים כנראה בגלל שהפרוגסטרון היה נמוך ובדקתי את הפרוגסטרון רק אחרי שהיה כבר דימום. יש רופאים שנותנים לעשות בטא בלבד ביום ה-12 ויש רופאים שמתעקשים על בטא+פרוגסטרון+ אסטרודיול. שהתעקשתי על בדיקת פרוגסטרון לבד ולקחתי את הגסטון אז זה הצליח. אני בכלל משוגעת
אני מאמינה בכל ליבי שהגסטון מועיל מאוד!! בהצלחה!

ואוו.. אתן מדברות יפנית בשבילי |יפנ

למזלי עדיין לא עברתי אף הפריה (יותר נכון החזרה) והיות וההריון הראשון שלי היה ספונטני, אני מבינה שהרופא שלי יצטרך להישאר איתי בקו חם לאורך כל הטיפול ועד לקבלת התשובות.

קו החם שלום../images/Emo8.gif

אמא של מורני
אני מרגישה שזה עזר
הרופא יישאר איתך על הקו עד הלידה מאמי

ממי שלי , רק באהבה ../images/Emo23.gif

ממני אליך
גדול וסופ"ש נעים ומלא שקט נפשי והרבה הרבה קטעי זוגיות זה מה שאני מאחלת לכם !!!!!!

למעלה