הפלה

pardes1

New member
הפלה

עברתי אתמול הפלה טבעית בבית. בבדיקת אולטראסאונד ראו גודל רחם תקין, אין שק הריון, רירית הרחם 1.27 חשד לקרישי דם. כמו כן הפנו אותי למעקב לראות שהרחם נקי והבטא יורדת. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כל מנת לעזור לרחם לרוקן את עצמו ולחזור לעצמו?

nadaval56

New member
עלי פטל

חולטים כפית של עלי פטל בתוך כוס מים רותחים. שותים שתיים עד שלוש כוסות ביום. זה קצת מגביר את הכאבים שישנם גם ככה מכיוון שזה מגביר את ההתכווצויות של הרחם. בהצלחה!! הרבה בריאות

nadaval56

New member
2 אפשרויות...

1. אין כאבים כי הכל חזר למצבו המקורי. במקרה זה, עלי הפטל לא יעזרו אולם לא יזיקו. 2. אין כאבים כי התהליך לא הושלם לגמרי אלא נעצר. במקרה זה, עלי הפטל יעזרו מאד. בקיצור - בגלל שאין סיכון בשימוש בעלי פטל במצבך, הייתי ממליץ להשתמש בהם.

nadaval56

New member
אני לא חושב שיש בעונה הזו עלים טריים

בכל אופן, יבשים גם טובים..

0 אור 0

New member
דוקא נדמה לי שראיתי עלים ירוקים

בכל אופן, באמת אין סיבה לרוץ לנחל הקרוב וללקט, אפשר בהחלט להסתפק בעלים יבשים

yigalby

New member
ניקוי לאחר לידה

ידידה שלי ערביה אמרה שלי שאצלהם במגזר אשה שחוזרת הביתה מהבית מהלידה מחכה לה בבית פינג'ן תה קינמון. שותים 40 יום וזה מנקה את הרחם.

יוסל6

New member
המרצה עדינה של תנועת הדם

בנוסף לפטל כדאי להתחיל, מאד בעדינות, לעשות פעילות גופנית. העדינות נדרשת עד שגופך יתחזק בחזרה מאד מאד חשוב לעורר תנועת דם כדי שתעזור בניקוי הגוף וחידושו לקראת ההריון הבא. בהצלחה

0 אור 0

New member
ואם כבר תנועה

אז גם תרגילי נשימה וכיווץ הכי טוב להיעזר במדריך יוגה (אולי אפילו יוגה תרפיה), ובינתיים: - נשימות בטן - נשימות מלאות - ארוכות ורגועות - נשימה עם כיווץ הצ'אקרות התחתונות בסוף הנשיפה : שואפים לבטן, נושפים בעדינות ובסוף הנשיפה מכווצים בטן, לאחר שאת מרגישה נוח עם כיווץ הבטן ניתן לנסות בהדרגה לכווץ גם נרתיק ופי הטבעת. נשימה הזו מאד חזקה ומאד מומלצת לחיזוק האיברים הפנימיים, אבל חשוב לעשותה בהדרגה. בפעם הראשונה לא יותר מפעמיים -שלוש רצוף, ולא לכווץ את הבטן בכח, אלא למקום שהיא נכנסת ללא כאב. לפני ואחרי הנשימה הזו חשוב להרגיע עם נשימות בן ונשימות מלאות. ז

יעל ND

New member
ל-pardes

מצטערת מאד לשמוע על מה שקרה לך. ממליצה לך קודם כל טיפות הוטמאופתיות או פרחי באך. זה יעזור לך לחזור לעצמך. בע"ה, הריון הבא יהיה בסדר!

SHIRY SPINNING

New member
צר לי לשמוע

תבקשי מהרופא שלך לעשות בדיקת פאקטור 5 ( אלא אם כן כבר עשית). קיים קשר בין פאקוטר זה המפקח על תהליכי קרישה לבין הפלות או לידות מוקדמות. ברגע שתדעי את התשובה שם ימצא גם הפיתרון להריון הבא. בברכת הריון בריא ותקין שירי מזור

למעלה