הפלה טיבעית

karina האחת

New member
הפלה טיבעית

אני בת 42 הגעתי לבית החולים בשבוע 12 עם דימום .רופא המיון שלח אותי לנוח בבית . והיפנה אותי לרופא הנשים בעוד שבועיים .פניתי לרופא הנשים הוא לא ידע מה מקור הדימום , לכאורה נראה שהכל בסדר , הוא היפנה אותי לבדיקת זיהומים מוזרה בהחלט . כעבור שבועיים הפלתי . התברר שיש לי אי ספיקת צוואר הרחם עקב הפלה בחודש מתקדם ( חודש שביעי ) ובהחלט ניתן היה למנוע את ההפלה ע"י תפירת צוואר הרחם בשבוע 12 ( כשהגעתי למיון בתל השומר) . האם זה שלא אישפזו אותי בסיכון גבוה , עקב הדימום + גילי המתקדם + ההיסטוריה הגניקולוגית שלי , כשהגעתי עם דימום זוהי רשלנות רפואית ? האם זה שלא עלו על הבעיה שני הרופאים ( המיון + הגניקולוג שלי ) זוהי רשלנות רפואית ? בכל מקרה זה לא מיקרה הפיך . אשמח לקבל תשובה .

הפה טבעית - האם רשלנות?

מומלץ להוועץ בעורך דין המתמחה בנשוא רשלנות רפואית. כדי אכן לודא שהטיפול שקיבלת הינו רשלני, יש לפנות למומחה רפואי על מנת לקבל ממנו חוות דעת רפואית הן בשאלת הרשלנות והן בשאלת הנזק. לצורך כך עלייך לאסוף את כל החומר הרפואי החל מתחלית ההריון, כולל כל ההפניות שקיבלת. לשאלות נוספות 03-7514248 עו"ד שלהבת רובין

stepTouch

New member
הפלה טבעית - תשובה

א. לא עושים תפר צוואר הרחם כאשר יש דימום נרתיקי . ב. תפר צווארי נשמר למצבים מיוחדים והתוויות נבחרות ולא אלה שציינת . בברכה , www.law-med.co.il

עצתי היא לפנות בתלונה ...

עצתי היא לפנות בתלונה למשרד הבריאות ולספר על פרטי המקרה. בנוגע לאפשרות להגיש תביעה - נראה לי שצריך לשקול את העניין בזהירות, מבחינת עלות תועלת.

למעלה